Sashiko Happy Coat MAL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
13281915
Levertijd:
Dit artikel wordt naar verwachting binnen 3-4 werkdagen verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Doe mee met de Scheepjes MAL en maak ook deze prachtige jas!
€112,10
Incl. btw

Vragen over Scheepjes Sashiko Happy Coat MAL?

Sashiko Happy Coat MAL

De prijswinnende Sashiko Happy Coat van kersverse Scheepjes Blogger Susan van Peppergoose Handmade is het onderwerp van de nieuwe Scheepjes Make-A-Long!

We zijn blij om de eerste Scheepjes MAL met een patroon voor een kledingstuk te mogen aankondigen! En wat voor een kledingstuk! De Sashiko Happy Coat is een prachtig lang vest, gehaakt met Scheepjes Our Tribe. De sierlijke borduursels op het vest, geïnspireerd op de Sashiko techniek, worden gemaakt met Scheepjes Alpaca Rhythm.

Het patroon voorziet in de maten S t/m XXL en bovendien geeft de ontwerpster extra informatie voor eventueel grotere maten en om de pasvorm naar eigen figuur aan te passen. Dit project is geschikt voor de meer gevorderde hakers en haaksters. 

In tegenstelling tot andere MAL's is dit kooppatroon als één geheel beschikbaar. Tot de start van de Make-A-Long biedt ontwerpster Susan haar patroon aan tegen een gereduceerd tarief, namelijk voor $10 AUD (ongeveer € 5,50)! Deze aanbieding loopt van 25 maart t/m 7 april, daarna blijft dit patroon tegen de gebruikelijke prijs verkrijgbaar op Ravelry.

De MAL start op 8 april en duurt 4 weken in de Officiële Scheepjes Facebook-groepen. Er zijn twee groepen: een Nederlandse en een internationale groep.

Benodigdheden

Scheepjes Our Tribe (70% Merino Superwash x 30% Polyamide; 100 gr/420 m)  

Maten S (M: L: XL: XXL)

  • Garen A: 10 (11: 12: 13: 14) bollen Let op: dit is inclusief garen voor 2 proeflapjes en om rekening te houden met individuele variaties in de gebruikte hoeveelheid garen.

Scheepjes Alpaca Rhythm (80% Alpaca x 20% Wol Extra fine; 25 gr/200 m)

  • Garen B: 3 (3: 3: 3: 3) bollen
  • Garen C: 1 (1: 1: 1: 1) bollen Let op: dit is inclusief 1 extra bol voor 2 proeflapjes

Goed om te weten: dit project leent zich bij uitstek om een eigen kleurkeuze te maken! Kijk hier voor Susan's kleursuggesties.

De rode Sashiko Happy Coat is gemaakt met Scheepjes Our Tribe - Happy in Red 968 (Helaas niet leverbaar op dit moment) en Scheepjes Alpaca Rhythm Paso 662 en Cha Cha 669.


De blauwe Sashiko Happy Coat is gemaakt met Scheepjes Our Tribe - Curio Crafts Room 974 en Scheepjes Alpaca Rhythm Bop 670 en Jitterbug 667.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen