Yarn afterparty 191: Terrazzo Tile jumper

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8717738219261
Levertijd:
Voor 21.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Chloé Elizabeth Birch is druk geweest met een patroon gemaakt van Scheepjes Terrazzo. De Terrazzo Tile Jumper is geschikt voor gemiddelde tot ervaren breiers en valt op dankzij de verschillende breitechnieken en de verrassende en slimme constructie.
€1,50
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Scheepjes Yarn afterparty 191: Terrazzo Tile jumper?

Yarn afterparty 191: Terrazzo Tile jumper

Chloé Elizabeth Birch is druk geweest met een patroon gemaakt van Scheepjes eerste 100% gerecyclede garen Terrazzo. De Terrazzo Tile Jumper is geschikt voor gemiddelde tot ervaren breiers en valt op dankzij de combinatie van verschillende breitechnieken en de verrassende en slimme constructie. Met vijf kleuren Terrazzo wordt afwisselend in strepenpatroon en slipsteek patroon gebreid. De trui wordt gemaakt in twee delen en wordt opgezet bij de boorden van de mouwen en zijwaarts gebreid, waarna de twee delen aan elkaar worden gemaasd. Alle 80 kleuren Terrazzo in de serie zijn zorgvuldig geselecteerd om elkaar te complementeren, dus het kiezen van kleuren voor dit project is een waar feest!

Het patroon voor de Terrazzo Tile Jumper is te vinden in YARN – The After Party 191 en bevat naast een geschreven patroon voor de maten S t/m XXL ook een maas schema. De Scheepjes YARN - The After Party booklets zijn verkrijgbaar in het Nederlands, Engels (UK) en Duits. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen