Klein maar fijn - Knuffels (14)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8717738696680
Levertijd:
Voor 17.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things) publiceert Scheepjes maandelijks een drietal patronen in verschillende hobbytechnieken.
€1,00
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Scheepjes Klein maar fijn - Knuffels (14)?

Klein maar fijn - Knuffels (14)

In de 14e editie van Scheepjes Klein Maar Fijn staan knuffels centraal! Van een gehaakte rammelaar + bijtring, een set gebreide koala's en een naaipatroon voor een slang; deze editie van Klein Maar Fijn biedt een zachte, lieve knuffelvriend voor iedereen.

In deze editie staan naast patronen voor nieuwe beste vrienden ook grappige en nuttige extra's. Elk patroon heeft een handig boodschappenlijstje en ruimte voor projectnotities. De lijst met mooie prentenboeken biedt volop inspiratie om voor te lezen. Bovendien bevat dit boekje handige instructies voor zelfgemaakte applicaties, waarmee kinderkleding mooi en snel gerepareerd kan worden.

Het eerste project is de vrolijk gehaakte Jarred the Parrot ontworpen door Marja Waalwijk en gemaakt met Scheepjes Cotton 8 garens.

Het tweede project is het duo Kate en Kobe Koala ontworpen door Cher Marcus en gebreid met Scheepjes Softfun uit een Softfun Minis Colour Pack.

Het derde project is het naaipatroon voor Simon Snake ontworpen door Liz Barraclough en gemaakt met o.a Opry boord en manchetten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen