Klein maar fijn - Kerstmis (33)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8717738227709
Levertijd:
Voor 17.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things) publiceert Scheepjes maandelijks een drietal patronen in verschillende hobbytechnieken.
€1,50
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Scheepjes Klein maar fijn - Kerstmis (33)?

Klein maar fijn - Kerstmis (33)

December is vaak een drukke maand vanwege alle feestelijkheden en de daarbij horende voorbereidingen. Om in balans te blijven is tijd voor jezelf uitermate belangrijk en voor crafters betekent dit tijd met garen, haak- en breinaalden inplannen! We weten dat niet iedereen tijd heeft voor een groot project in deze roerige maand, daarom staat Klein Maar Fijn 33 Kerst bommetjevol met kleine projecten!

Deze dubbeldikke editie staat vol kerstdecoratie in traditioneel rood-groen. Alle 7 patronen hebben wel een streepje en zijn gemaakt met minstens één Scheepjes garen! Haak of punchneedle je kerstboomdecoraties, brei een kerstcadeau-deurstopper of borduur kerstsokken voor aan de open haard. Of brei je eigen kerstmuts en haak een schattige Rendiermand. Alle projecten zijn ontworpen met de cadeaumaand in het achterhoofd en zijn leuke last-minute presentjes!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen