Klein maar fijn - Barbecue (30)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8717738227655
Levertijd:
Voor 17.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Onder de noemer Klein Maar Fijn (Pretty Little Things) publiceert Scheepjes maandelijks een drietal patronen in verschillende hobbytechnieken.
€1,00
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Scheepjes Klein maar fijn - Barbecue (30)?

Klein maar fijn - Barbecue (30)

Warm weer en barbecues gaan hand in hand, of het nu om een gepland feest met familie en vrienden gaat, of een hotdog tijdens een zonnige lunch. Het water loopt in de mond van de drie kleine projecten in Klein Maar Fijn 30 – Barbecue, die naast de patronen extra gekruid worden door crafting tips.

De Knitted BBQ Chef van Louise Crowther en de Amigurumi BBQ Keyrings van Sarah-Jane Hicks zijn perfecte cadeautjes voor de hosts, maar een aantal van de gehaakte hapklare versnaperingen aan een slinger fungeren perfect als vermakelijke decoratie. We zijn allemaal op zoek naar vermaak en handwerkmogelijkheden op een meer duurzame manier en een van de makkelijkste manier om dit te doen is gebruik maken van herbruikbaar bestek en rietjes. Liz Barraclough heeft hiervoor een handige Cutlery Wrap ontworpen, perfect voor beginnende naaiers en gemakkelijk aan te passen zodat alle maten en vormen bestek zullen passen.

De projecten in deze editie worden gemaakt met Scheepjes Catona, Scheepjes Cotton 8 en Tissu de Marie katoen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen