Blog over haken, breien en meer

Favoriete Scheepjes Afterparty's - Breien

Favoriete Scheepjes Afterparty's - Breien Wij zijn dol op de leuke patronen van de Scheepjes Afterparty’s. Dit zijn kleine boekjes met elke week een uitgave van een nieuw patroon met de populaire Scheepjes garens. In dit blog vertellen we graag over onze favoriete breipatronen in de Afterparty’s. Van mooie kledingstukken tot aan heerlijke shawls en sokken, de afterparty’s zijn een feestje om te maken.

De mooiste Kerstcadeau's

De mooiste Kerstcadeau's Nog op zoek naar iets moois om te vragen voor Kerst? Er is genoeg bij ons te bedenken op de website wat een prachtig kerstcadeau zal zijn. We hebben vele prachtige pakketten maar ook haak- of breinaalden sets maken uitstekende cadeau’s. Bekijk hieronder de inspiratie voor jouw verlanglijstje!

Kleding voor Heren Breien

Kleding voor Heren Breien Met al die leuke projecten voor je interieur, kleding, sjaals en kinderen zouden we het bijna vergeten, maar de mannen zijn er ook nog! Misschien ben je wel een man die graag haakt of breit, of je heb je iemand in je omgeving waarvoor je graag iets moois wil maken. In dit blog zetten we de mooiste breipakketten voor heren op een rij.