Blog over haken, breien en meer

Granny Square day 2022

Granny Square day 2022 Granny Square Day is een internationale online gebeurtenis die over het algemeen plaats vindt op het social media platform Instagram. Elk jaar op 15 augustus is het Granny square day.

De 5 leukste gebreide vesten

De 5 leukste gebreide vesten Wij zijn er gek op! Gebreide vesten. Ze zijn warm, zacht en vooral; uniek! Nu alle mooie nieuwe wintergarens bij ons binnendruppelen, zetten we onze favoriete vesten voor je op een rijtje.

Vakantieprojecten!

Vakantieprojecten! Ook op vakantie haken en breien wij graag door! Maar niet elk project is even geschikt om in de koffer te stoppen of even handig om mee naar het strand te nemen. Het liefste sleuren we een aparte koffer mee voor onze projecten en garens maar realistisch gezien gaat dat vaak helaas niet. Hieronder dus een aantal projecten die leuk én handig zijn om mee te nemen op vakantie.

EK thema blog

EK thema blog Het EK voetbal is in volle gang! Omdat we graag op onze eigen manier juichen voor het Nederlandse Team hebben we wat leuke patronen in EK / Nederlands thema op een rijtje gezet. Want wat is een EK nou zonder zelfgemaakte versiering?