Kleding voor Heren Breien

Kleding voor Heren Breien

Met al die leuke projecten voor je interieur, kleding, sjaals en kinderen zouden we het bijna vergeten, maar de mannen zijn er ook nog! Misschien ben je wel een man die graag haakt of breit, of je heb je iemand in je omgeving waarvoor je graag iets moois wil maken. In dit blog zetten we de mooiste breipakketten voor heren op een rij.

Garenpakket: Memo Sweater – Yarn 14

 

Een zachte trui raakt nooit uit de tijd. Deze geweldige trui is gebreid met hoge kwaliteit merinomix garens en staat leuk bij elke lichaamsvorm. De trui blijft vermakelijk om te brein door het kleurverloop en de afwisseling met de memo blokken. Door Scheepjes Whirl Fine Art en Scheepjes Merino Soft te combineren onstaat er een super zachte trui van hoge kwaliteit. Het patroon vind je in de Yarn 14, vergeet die nietr mee te bestellen!

 

Breipakket: Herenvest Organico

 

Ben je op zoek naar een klassiek vest wat nooit uit de mode gaat? Dan is dit herenvest gebreid met Lana Grossa Organico een goede match. Lana Grossa Organico is een 100 procent biologisch katoengaren met een natuurlijke uitstraling. De moderne Organico is duurzaam geproduceerd en geverfd en is dus een zeer milieubewust garen.

 

 

Breipakket All Change Hat – Yarn 14

 

Nog een pareltje uit de Yarn 14 is de All Change Hat. Deze muts kan natuurlijk ook gebreid worden voor vrouwen. De All Change hat is gebreid met het Scheepjes Terrazzo garen. Een heerlijk warm garen wat volledig is gemaakt van gerecycled materiaal.  

 

 

Breipakket Hunter Sweater 

 

Deze trui staat elke man wel goed! Gebreid met prachtige kabels en een combinatie van andere leuke steken verveelt deze niet om te breien. Durable Forest is een gemêleerd gemaakt van Acryl, Merino en Zijde. Het is verkrijgbaar in prachtige aardse tinten. Kies wat jouw favoriet is! 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.