Blog over haken, breien en meer

Caro’s Make-A-Long – Helios en Solis tas

Caro’s Make-A-Long – Helios en Solis tas Mee haken of breien met een Make-A-Long is een ontzettend leuke ervaring. Er zijn heel veel anderen die tegelijkertijd met hetzelfde patroon bezig zijn, en iedereen deelt zijn of haar ervaring in de groep. Voor vragen ook superhandig natuurlijk!

Scheepjes MAL: Beatrix Deken

Scheepjes MAL: Beatrix Deken Haak mee aan de Beatrix Blanket tijdens deze gelijknamige MAL! De Beatrix Blanket is een opvallende verschijning in ieder woonvertrek, dankzij het rijke damastpatroon en het subtiele kleurverloop. Jellina Verhoeff van Jellina Creations ontwierp deze elegante deken voor YARN Bookazine 12 Romance en haalde haar inspiratie uit werk van Rossetti.

Scheepjes MAL: Sophie’s Universe

Scheepjes MAL: Sophie’s Universe Het is alweer vijf jaar geleden dat Scheepjes Blogger Dedri Uys de populaire Sophie's Universe CAL (Crochet-A-Long) lanceerde. Vanwege het jubileum én als Summer Reunion presenteert Scheepjes vol trots dit bijzondere patroon nu als Make-A-Long in de Scheepjes Facebook-groepen!

Scheepjes MAL: Meadow Bag

Scheepjes MAL: Meadow Bag Laat je inspireren met deze lente-MAL en ontdek Natalia’s geheimen voor reliëfhaken!

Vol enthousiasme kondigt Scheepjes aan dat Scheepjes Friend Natalia Kononova van Outstanding Crochet blog de ontwerpster is van de volgende MAL, met als stralende middelpunt haar Meadow Bag!