Blog over haken, breien en meer

Sokken Breien

Sokken Breien Sokken breien, het ideale project voor tussendoor of onderweg. In deze blog leggen we graag uit welke keuzes je kan maken voor sokken breien en hoe te beginnen. Want eigenlijk is sokken breien voor iedereen te doen, alleen even opletten bij de hiel en je kan weer lekker door breien.

Gratis patroon: Lavendel geurzakjes

Gratis patroon: Lavendel geurzakjes Geur en herinneringen, ze werken nauw met elkaar samen. Wie kent nog de geborduurde lavendel geurzakjes die vroeger in de linnenkast lagen? We hebben speciaal voor u een gebreide én gehaakte versie van deze zakjes in dit blog!

Gratis patroon: Caro's Tablethoes

Gratis patroon: Caro's Tablethoes Hoe leuk is het om uw tablet op te bergen in een mooie zelfgemaakte hoes? Ideaal ook om mee te nemen op vakantie. De kleuren maken het een feestje om te maken en te gebruiken. Er worden 4 kleuren Durable Cosy gebruikt.

EK thema blog

EK thema blog Het EK voetbal is in volle gang! Omdat we graag op onze eigen manier juichen voor het Nederlandse Team hebben we wat leuke patronen in EK / Nederlands thema op een rijtje gezet. Want wat is een EK nou zonder zelfgemaakte versiering?