Blog over haken, breien en meer

Ouderwets Gezellig Haken

Ouderwets Gezellig Haken Wat zijn wij dol op handwerken! En omdat het zoveel tijd kost willen we graag dingen maken die tijdloos zijn en lang mee gaan. Gelukkig blijven de projecten van vroeger nog altijd leuk en we lichten in deze blog graag een paar projecten uit die ons doen denken aan de goede oude tijd. Ze zijn nog steeds zo leuk om te maken!

Scheepjes Yarn 15 - Metamorphosis

Scheepjes Yarn 15 - Metamorphosis Dit prachtige patronenboek is een eerbetoon aan groei, verandering en ontwaken, wat wordt vertegenwoordigd door vier hoofdstukken geïnspireerd op verschillende insecten die van vorm veranderen door de seizoenen heen. De 16 haak- en breipatronen laten zien hoe vezels en technieken transformeren naar een reeks kledingstukken en accessoires, van luchtige tops tot delicate sjaals. We lichten graag even de projecten toe in deze blog!

Scheepjes CAL 2022: Colour Lab CAL

Scheepjes CAL 2022: Colour Lab CAL Eindelijk is het zover, de nieuwste Scheepjes CAL 2022 is bekend. Ga jij ook meehaken aan deze unieke deken en er jouw eigen persoonlijke deken van maken? Elke deken wordt anders omdat je zelf gaat bepalen welke kleur je waar gaat plaatsen. Haak je liever vanaf een voorbeeld? Dat kan ook! Er zijn 5 voorbeeld dekens die je na kunt haken.

De kleurrijkste zomergarens

De kleurrijkste zomergarens Bent u ook zo dol op verloopgarens? In dit blog nemen we u graag mee in de kleurrijkste verloopgarens in ons assortiment. Alle verloopgaren in de blog zijn perfect voor zomerse projecten. Lees mee om geïnspireerd te raken!