Blog over haken, breien en meer

Scheepjes Yarn 15 - Metamorphosis

Scheepjes Yarn 15 - Metamorphosis Dit prachtige patronenboek is een eerbetoon aan groei, verandering en ontwaken, wat wordt vertegenwoordigd door vier hoofdstukken geïnspireerd op verschillende insecten die van vorm veranderen door de seizoenen heen. De 16 haak- en breipatronen laten zien hoe vezels en technieken transformeren naar een reeks kledingstukken en accessoires, van luchtige tops tot delicate sjaals. We lichten graag even de projecten toe in deze blog!

Handwerken voor Pasen

Handwerken voor Pasen Het is zo gezellig in huis met zelfgemaakte creaties. Zo ook voor pasen, wij zijn dol op handwerken voor speciale gelegenheden. We hebben hieronder een aantal leuke lente en paas projecten op een rijtje gezet om te inspireren. 

Favoriete Scheepjes Afterparty's - Breien

Favoriete Scheepjes Afterparty's - Breien Wij zijn dol op de leuke patronen van de Scheepjes Afterparty’s. Dit zijn kleine boekjes met elke week een uitgave van een nieuw patroon met de populaire Scheepjes garens. In dit blog vertellen we graag over onze favoriete breipatronen in de Afterparty’s. Van mooie kledingstukken tot aan heerlijke shawls en sokken, de afterparty’s zijn een feestje om te maken.

De mooiste Kerstcadeau's

De mooiste Kerstcadeau's Nog op zoek naar iets moois om te vragen voor Kerst? Er is genoeg bij ons te bedenken op de website wat een prachtig kerstcadeau zal zijn. We hebben vele prachtige pakketten maar ook haak- of breinaalden sets maken uitstekende cadeau’s. Bekijk hieronder de inspiratie voor jouw verlanglijstje!