De mooiste Kerstcadeau's

De mooiste Kerstcadeau's

Nog op zoek naar iets moois om te vragen voor Kerst? Er is genoeg bij ons te bedenken op de website wat een prachtig kerstcadeau zal zijn. We hebben vele prachtige pakketten maar ook haak- of breinaalden sets maken uitstekende cadeau’s. Bekijk hieronder de inspiratie voor jouw verlanglijstje!

De leukste sets om cadeau te vragen

 

Om te kunnen haken en breien hebben we natuurlijk goede haak- en breinaalden nodig. Het liefst hebben we natuurlijk alle maten zodat we elk project kunnen maken. Hiervoor zijn prachtige sets te krijgen bij ons op de website. Zoals bijvoorbeeld de Rolls Royce onder de breinaalden: De ChiaoGoo set. Met deze prachtige breinaalden set is elk project een feestje. En de set komt in een prachtige etui om ze in op te bergen en te bewaren. Natuurlijk vergeten we de haaksters niet, er is een prachtige set van Etimo Rose met verschillende maten haaknaalden, een prachtig schaartje en wolnaalden en een mooie etui om het in op te bergen. Maar ook voor een kleiner budget is er een leuke haaknaaldenset bij ons te vinden. Zo heeft Knitpro een haaknaaldenset in een mooi etui in de serie “waves”. 

 

 

 

Prachtige Pakketten 

 

Handwerksters zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe projecten om te maken. Wie heeft er niet minstens 5 WIP’s ergens liggen in huis? Maar er is ook zoveel leuks om te maken. En een nieuw project is ook een erg leuk cadeau om te geven of om te krijgen. We geven hiervoor graag een leuke inspiratie. Zo zijn pakketten met een Whirl altijd leuk om te krijgen, de bollen zijn zo mooi, dat is alleen al gezellig om neer te zetten. Maar ook een mooi pakket voor een deken of een CAL die nog moet beginnen of als is afgelopen is een prachtig cadeau. Heb jij bijvoorbeeld Caro’s Kerst CAL deken nog niet gemaakt? Die is nog steeds erg leuk om te haken en een leuk cadeau! Hieronder nog wat extra inspiratie. 

 

Mooie patroonboeken als cadeau 

 

Inspiratie hebben we nooit genoeg! Er zijn zoveel prachtige patroonboeken met verschillende speciale technieken te vinden. Om alles te maken hebben we extra handen nodig! Maar ze zijn alleen al leuk om in te kijken en om weer 100 projecten op onze to do list te zetten. 

 

 

Nóg meer leuke cadeau’s voor op de verlanglijst

 

Er is nog zoveel anders leuks op het gebied van haken, breien en borduren. Zo kunnen we niet genoeg krijgen van colourpacks. Zoveel gekleurde schattige kleine bolletjes bij elkaar is een van onze favoriete dingen om naar te kijken. Maar ook de projecten die met deze colourpacks te maken zijn, zijn geweldig! Daarnaast zijn we groot fan van project bags of andere etui’s en tassen voor ons haak- en breiwerk. Zo is er een hele lijn van Della Q met de handigste tassen en etuis. Rol je strengen graag op als bol? Of splits je graag de kleuren van een Whirl? Dan is een wolmolen een echte uitkomst. Een prachtig cadeau voor de ijverige handwerkster. 

 

Bekijk alle inspiratie in de categorie: Kerstcadeau's 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.