Blog over haken, breien en meer

Designer Donderdag: Juffrouw Haak

Designer Donderdag: Juffrouw Haak Deze donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Marloes, bekend als Juffrouw Haak. Marloes maakt de mooiste dekens en kledingstukken.Lees hier verder en maak kennis met Juffrouw Haak!

Designer Donderdag: Johanna Lindahl - Mijo Crochet

Designer Donderdag: Johanna Lindahl - Mijo Crochet Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Johanna Lindahl, bekend van Mijo Crochet. Johanna maakt de mooiste shawls, met vaak het gebruik van een Scheepjes Whirl. Lees hier verder en maak kennis met Johanna!

Designer Donderdag: Nerissa Muijs

Designer Donderdag: Nerissa Muijs Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Nerissa Muijs, bekend van Miss Neriss. Nerissa maakt prachtige ontwerpen met voornamelijk pastelkleuren. Lees hier verder en maak kennis met Nerissa!

Designer Donderdag: Christina Hadderingh

Designer Donderdag: Christina Hadderingh Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Christina Haddering, bekend van A Spoonful of Yarn. Bij elk ontwerp neemt ze je mee in een prachtig verhaal en maakt ze de mooiste creaties. Lees hier verder en maak kennis met Christina!