Blog over haken, breien en meer

Breipakketten voor beginners

Breipakketten voor beginners Nieuw jaar, nieuwe hobby's? Veel mensen kiezen ervoor om aan de slag te gaan met breien en wij geven ze geen ongelijk. Breien is namelijk hartstikke leuk en ontspannend. Maar waar begin je als startende breier? Om die reden hebben wij hier een aantal leuke beginners pakketten voor je uitgelicht waar je zo mee uit de voeten kan!

10 gratis patronen voor de zomer

10 gratis patronen voor de zomer Ruil je wol in voor lichte katoen- of linnengarens want het is zomer! Wie dacht dat breien en haken alleen iets voor de winter is, heeft het mis. Met deze tien gratis patronen maak je zo een hele collectie geschikt voor de warmere zomermaanden.

Kant breien

Kant breien Kant breien, of Lace Knitting op zijn engels, is een mooie, elegante techniek.
Het zijn vaak mooie shawls en dekens die hiervan worden gemaakt.
Herkenbaar door het dunne garen en met vele openingen (gaatjes).

Brei blog: Summer in the city plaid

Brei blog: Summer in the city plaid Mijn naam is Patricia en ben de trotse eigenaar van het kleine breibedrijf PurpleBlueknitting.
Ik kom geregeld bij Caro’s Atelier om mijn wol te halen en geef er ook workshops in breien.

Het leek zowel Caroline als mijzelf wel leuk om geregeld een blog te schrijven voor de webshop.
Ondertussen veel ervaringen met bijna alle wol die Caroline verkoopt en met het schrijven van een blog kan ik mijn ervaringen op brei gebied met jullie delen.
Echter sta ik ook open voor onderwerpen die jullie aandragen, bv de verschillende breitechnieken of vragen over patronen. Ik hoor het graag!

Mij allereerste blog voor Caro’s Atelier gaat over een breipakket dat wordt verkocht in de webshop.