Blog over haken, breien en meer

Designer Donderdag: Mark Roseboom

Designer Donderdag: Mark Roseboom Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Mark Roseboom, ook wel bekend als The Guy with the Hook. In zijn ontwerpen gebruikt hij prachtige technieken met een werelds tintje. Lees hier verder en maak kennis met Mark!

Designer Donderdag: Bernadette Ambergen

Designer Donderdag: Bernadette Ambergen Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Bernadette Ambergen. Oprichter van Berniolie en bekend van haar prachtige shawls. Lees hier verder en maak kennis met Bernadette!

Designer Donderdag: Natalia Kononova

Designer Donderdag: Natalia Kononova Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Natalia Kononova. Zij is de oprichter van Outstandig Crochet en heeft een prachtige lijn vol draagbare haakprojecten. Die vanaf nu ook bij Caro's Atelier te verkrijgen zijn! Lees hier verder en maak kennis met Natalia.

Designer Donderdag: Tessa van Riet-Ernst

Designer Donderdag: Tessa van Riet-Ernst Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Tessa van Riet-Ernst. Oprichter van Woolytoons en misschien wel beter bekend van de vrolijke knuffeldekens en Pop-ups. Lees hier verder en maak kennis met Tessa!

Janie Crow

Janie Crow Jane Crowfoot, beter bekend als Janie Crow, is in het Verenigd Koninkrijk wellicht een van de belangrijkste mensen in de haakwereld.