Blog over haken, breien en meer

Designer Donderdag: José Dammers

Designer Donderdag: José Dammers Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: José Dammers. Zij maakt prachtige creaties met textiel en garen en geeft daarnaast ook verschillende workshops om haar bijzondere haaktechniek te leren. Lees hier verder en maak kennis met José!

Designer Donderdag: Esther Dijkstra

Designer Donderdag: Esther Dijkstra Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Esther Dijkstra, ook wel bekend van It's all in a Nutshell. Naast haar populaire haaktutorials ontwerpt ze zelf ook. Lees hier verder en maak kennis met Esther!

Designer Donderdag: Kirsten Ballering

Designer Donderdag: Kirsten Ballering Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Kirsten Ballering, ook wel bekend van Haak maar Raak. Haar gehaakte ontwerpen staan bekend om de prachtige regenboogkleuren die ze in elk project gebruikt. Lees hier verder en maak kennis met Kirsten!

Designer Donderdag: Jellina Verhoeff

Designer Donderdag: Jellina Verhoeff Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Jellina Vehoeff, ook wel bekend van Jellina Creations. Haar gehaakte ontwerpen staan bekend om de geometrische stijl met veel kleur. Lees hier verder en maak kennis met Jellina!

Designer Donderdag: Carmen Jorissen

Designer Donderdag: Carmen Jorissen Elke donderdag zetten wij een nieuwe ontwerper in de spotlight! Met deze week: Carmen Jorissen, ook wel bekend van New Leaf Designs. In haar gebreide en gehaakte ontwerpen gebruikt ze de meest prachtige kleuren. Lees hier verder en maak kennis met Carmen!