Handwerken voor Pasen

Handwerken voor Pasen

Het is zo gezellig in huis met zelfgemaakte creaties. Zo ook voor pasen, wij zijn dol op handwerken voor speciale gelegenheden. We hebben hieronder een aantal leuke lente en paas projecten op een rijtje gezet om te inspireren. 

Carolientje Paas CAL's 

 

Dol op Carolientje? We hebben de afgelopen jaren leuke CAL’s gehad voor pasen met Carolientje. De CAL’s zijn inmiddels afgelopen maar de Paas Carolientjes zijn nog steeds net zo leuk om te maken. Zo is er de leuke Carolientje met grote rok waarin zij alle eieren kan bewaren. Dit eiermandje is erg leuk om te maken en vrolijkt de paastafel gezellig op! Of haak de gezellige Carolientje hangers om de paastakken mee aan te kleden. 

 

Carolientje haken voor Pasen

 

Paas tafel aankleding haken 

 

Ook haken we graag andere aankleding voor de paastafel. We vinden het zo gezellig om ons huis aan te kleden met vrolijke zelfgemaakte items dat we graag een paar leuke laten zien voor de lente en paas aankleding. 

 

Vrolijke tafellopers / tafelkleden 

 

We hebben zoveel leuke tafellopers in ons assortiment, dus voor ieder vast een favoriet en een die past in het interieur. Zo hebben we de Tahiti Tafelloper, gehaakt met Scheepjes Cotton 8 wat er in vele mooie kleurtjes beschikbaar is. De vrolijke bloemen in het patroon maken het een leuke loper voor met de pasen maar ook om in de lente en zomer te gebruiken. Ook leuk in de tuin of op het balkon! We hebben nog een mooie tafelloper met de filet techniek: de Like Diamond Tafelloper. Deze wordt gehaakt met de Scheepjes Legacy, een prachtig “ouderwets” katoen beschikbaar in wit of ecru. Je kan ook voor een bontere variant gaan: De Florida Flower Sjaal als tafelloper gebruiken of het flower feest tafelkleed haken. Deze bestaan uit losse bloemen die aan elkaar gehaakt worden een fleurig geheel vormen. 

 

Haakpatroon Tahiti TafelloperHaakpatroon Like Diamonds TafelloperHaakpatroon Florida Flower Sjaal

 

Tafelversiering haken 

 

Naast een vrolijke tafelloper of tafelkleed versieren we de rest van de tafel natuurlijk ook graag. Zoals bijvoorbeeld deze vrolijke tulpjes. Haak er meer in jouw favoriete kleuren en zet deze in een schattig vaasje op de tafel. Of haak voor iedereen aan tafel een eigen tulp. Zo zijn er ook leuke kippetjes die gehaakt kunnen worden om gezellig over tafel verdeeld te worden. Ook iets traditionelere tafelaankleding kan niet ontbreken natuurlijk. Zoals dit leuke gratis haakpatroon voor fleurige onderzetters, of deze leuke placemats

 

Haakpakket TulpjesHaakpakket KippetjesHaakpakket Fleurige onderzettersHaakpakket Placemats

 

Nog meer Paas Items 

 

Nog niet genoeg paas inspiratie? Haak dan bijvoorbeeld deze vrolijke versieringen voor de paastakken (ook erg leuk voor op tafel of voor het raam!). Of haak bijvoorbeeld dit schattige tasje om alle paaseitjes in te verzamelen. Dol op amigurumi haken? Dan is Bueno the Bunny een must voor om te maken. Met zijn mandje kan hij alle eitjes verzamelen! 

 

Haakpatroon PaasversieringHaakpatroon HazentasjeHaakpatroon Bueno the Bunny

 

Borduren 

 

Liever lekker borduren voor de pasen? Daarvoor hebben we natuurlijk ook een aantal gezellige projecten uitgezocht in het thema. Zoals dit schattige kussentje met een lammetje tussen de bloemetjes, lammetjes doen ons altijd aan pasen denken maar het is de hele lente en zomer natuurlijk erg gezellig op de bank. Om te borduren zijn er natuurlijk ook erg leuke tafellopers of tafelkleden te vinden. Zoals dit fleurige tafelkleed met verschillende mooie lentebloemen. Of een leuke loper met paaskonijntjes erop, wij vinden het toch zo schattig en uniek! En tot slot nog deze leuke wenskaarten met dezelfde lieve paaskonijntjes. Genoeg opties om iets moois te maken dus! 

borduurpakket kussen LammetjeBorduurpakket Tafelkleed lentebloemenBorduurpakket Tafelloper PaaskonijnBorduurpakket Wenskaarten Paaskonijnen

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.