Blog over haken, breien en meer

Leukste afscheidscadeautjes voor de Juffen & Meesters

Leukste afscheidscadeautjes voor de Juffen & Meesters Nog op zoek naar het liefste en origineelste cadeau voor het afscheid van de Juffen en Meesters dit jaar? geen zorgen! We hebben een paar leuke (gratis!) patronen op een rijtje gezet die perfect zijn als afscheidscadeau. En zeg nou zelf: Wat is er leuker dan een handgemaakt gebaar?

Breipakketten voor beginners

Breipakketten voor beginners Nieuw jaar, nieuwe hobby's? Veel mensen kiezen ervoor om aan de slag te gaan met breien en wij geven ze geen ongelijk. Breien is namelijk hartstikke leuk en ontspannend. Maar waar begin je als startende breier? Om die reden hebben wij hier een aantal leuke beginners pakketten voor je uitgelicht waar je zo mee uit de voeten kan!

De leukste kerstprojecten

De leukste kerstprojecten De tijd vliegt, over een maand is het al kerst! Om die reden hebben wij van Caro's Atelier de leukste kerstprojecten op een rijtje gezet. Waarmee ga jij aan de slag?

Caroline's versie van de Lonesome Pines Deken

Caroline's versie van de Lonesome Pines Deken Toen ik de Lonesome Pines Throw van Scheepjes zag, werd ik meteen enthousiast. Wat een ontzettend leuk effect en laat ik deze mozaïek techniek nog nooit geprobeerd hebben. 'Hier ga ik meteen mee aan de slag', dacht ik bij mezelf.

10 gratis patronen voor de zomer

10 gratis patronen voor de zomer Ruil je wol in voor lichte katoen- of linnengarens want het is zomer! Wie dacht dat breien en haken alleen iets voor de winter is, heeft het mis. Met deze tien gratis patronen maak je zo een hele collectie geschikt voor de warmere zomermaanden.