Breipakketten voor beginners

Breipakketten voor beginners

Nieuw jaar, nieuwe hobby's? Veel mensen kiezen ervoor om aan de slag te gaan met breien en wij geven ze geen ongelijk. Breien is namelijk hartstikke leuk en ontspannend. Maar waar begin je als startende breier? Om die reden hebben wij hier een aantal leuke beginners pakketten voor je uitgelicht waar je zo mee uit de voeten kan!

Polar Bear Kussen 
Breipakket: Polar Bear kussen
Dit leuke kussen heeft een bont look en voelt ontzettend zacht aan! Doordat er met breinaald 8 wordt gewerkt maakt dit een geschikt project voor beginners. De dikke naald zorgt er namelijk voor dat je niet maandenlang bezig bent met een project. Daarnaast staat dit kussen hartstikke leuk in de bank of op een mooie grote stoel. 

Caro's Oversized Vest
Caro's Atelier Breipakket Caro's Oversized Vest
Ontzettend populair onder breiers is dit heerlijke vest. Trek 'm aan over een basic shirtje of sla het vest om je heen op wat koudere dagen. Dit warme oversized vest wordt gebreid met 3 draden tegelijk in een kleur naar keuze. Ben je toe aan een groter breiproject dan heb je hier het antwoord! 

50 Shades Mohair Trui
Katia Breipakket: Trui van 50 Shades Mohair
Wil jij jezelf uitdagen met het breien? Dan is de 50 Shades Mohair trui wellicht iets voor jou! De trui wordt namelijk gemaakt met zeven verschillende kleuren van dit prachtige garen. Een kleurovergang vergt dus wat iets meer concentratie maar zeker niet onhaalbaar als beginner! Ben je klaar met de trui? Brei dan ook de bijpassende sjaal.

Twins Trui
Katia Breipakket: Damestrui Twins (104-29)
Geen zin om na te denken over een kleurovergang en wil je gewoon een rechttoe rechtaan-project? Dan is de Katia Twins Trui aan te raden. Het kleurverloop en het leuke tijgerpatroon zit al gewoon in de bol zelf! Men zal versteld staan van je breiskills bij het zien van deze trui ;) 

Ben je na het zien van al deze leuke projecten overtuigd om maar eens de breipennen op te pakken? Dan is het handig om een pakket te bestellen, hierin zit meteen alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Vergeet alleen niet om de juiste breinaalden te bestellen of gebruiken mocht je deze al hebben. Heb je nog vragen? Schroom dan vooral niet om met ons contact op te nemen, wij helpen je graag verder met je nieuwe hobby!

Ben je benieuwd naar nog meer breipakketten voor beginners? In ons assortiment vind je meer! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.