De leukste kerstprojecten

De leukste kerstprojecten

De tijd vliegt, over een maand is het al kerst! Om die reden hebben wij van Caro's Atelier de leukste kerstprojecten op een rijtje gezet. Waarmee ga jij aan de slag?

1. Adventskalender 
Caro's Adventskalender
Wat is kerst zonder adventskalender? Tel samen met ons af naar Kerstavond. Verwen jezelf met verrassende projecten en diverse leuke cadeautjes met ons adventspakket. Een van de projecten is een groter project dat gedurende de hele adventsperiode loopt! Bestel de adventskalender hier. 

2. Carolientje Chirstmas CAL
Carolientje Christmas CAL
Fan van Carolientje, Kerst en CAL's? Dan is de Carolientje Christmas CAL echt iets voor jou.Doe mee met de Carolientje Christmas CAL en haak 6 verschillende kerstboomhangers in Carolientje stijl! In 6 weken tijd haken we de leukste ornamenten bij elkaar. Bestel de CAL hier. 

3. Lonesome Pines Deken
Scheepjes Haakpakket: Lonesome Pines Throw in Chunky Monkey
Deze deken met dennenbomen schreeuwt natuurlijk kerst. En wat is er nou lekkerder om straks op kerstavond onder je eigen gemaakte kerstdeken te liggen? De Lonesome Pines Throw heeft een patroon van dennenbomen en wordt volgens de mozaïek techniek gehaakt met Scheepjes Namaste. Deze techniek verveelt nooit en is ook zeker goed te volgen voor beginnende haakfanaten. Bestel het pakket hier.

4. Kerst PomPom
Durable Haakpatroon Kerst PomPom
Met dit gratis patroon van Durable maak je deze geweldige kerstballen. Door het glitter garen glinsteren deze ballen straks prachtig in de kerstboom. Download het gratis patroon hier. 

5. Vrolijke Strependeken
Caro's Atelier Haakpakket Vrolijke Strependeken
Nog zo'n mooi kerstdeken! En dat in deze prachtige kerstkleuren. Deze deken is heerlijk om bij koude avonden onder weg te kruipen. Het is een repeterend patroon, waardoor het ook een deken is die je zo haakt. Als extra optie kun je ook nog lossen kettingen door de deken heen weven, zodat er een bijzonder effect ontstaat. Bestel het pakket hier. 

6. Kussen Vrolijke Kerstman 
Vervaco Kussen vrolijke kerstman
Liever borduren? Neem dan bijvoorbeeld dit kussen met vrolijke kerstman. Hij brengt je interieur helemaal in de kerststemming. Bestel het kussen hier. 

7. Wenskaarten 
Vervaco Borduurpakket wenskaart kerst set van 3
Stuur jij rond de feestdagen ook nog altijd kerstkaartjes? Geef een extra persoonlijke touch met dit borduurpakket. Hiermee maak je je eigengemaakte kerstkaartjes. Bestel het pakket hier. 

8. Pannenlappen 
Caro's Atelier Haakpakket Kerst Pannenlappen
Ook de keuken mag niet ontbreken aan de kerstdecoratie. Deze gehaakte pannenlappen zijn helemaal in kerstsfeer! Dit project stond in onze Adventskalender van 2019 en zijn nu ook los te verkrijgen. Bestel het pakket hier

9. Boekenleggers
Vervaco Borduurpakket bladwijzer Kerstmotiefjes - set van 2
Lekker op de bank gestrekt onder je Lonesome Pines Deken en een lekker boekje erbij! Met deze geborduurde boekenleggers ben je helemaal in de kerstsfeer. Maak ze voor jezelf of geef ze tijdens kerst cadeau! Bestel het borduurpakket hier. 

10. Tijdschrift Creëer magazine Nr. 5 - Kerstspecial
Tijdschrift Creëer magazine Nr. 5 - Kerstspecial
Nog meer kerstinspiratie nodig? De nieuwe uitgave van het tijdschrift Creëer staat vol met leuke kerstprojecten! Maak vrolijke kerstbomen, mooie hangers, bak wat lekkers voor op tafel en handletter lieve wensen op cadeaulabels. Laat je inspireren voor een creatieve Kerst! Bestel het tijdschrift hier. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.