Vakantieprojecten!

Vakantieprojecten!

Ook op vakantie haken en breien wij graag door! Maar niet elk project is even geschikt om in de koffer te stoppen of even handig om mee naar het strand te nemen. Het liefste sleuren we een aparte koffer mee voor onze projecten en garens maar realistisch gezien gaat dat vaak helaas niet. Hieronder dus een aantal projecten die leuk én handig zijn om mee te nemen op vakantie.

 

Alles gemaakt met Scheepjes Whirl

De Whirl is de perfecte bol om mee te nemen op vakantie, met 1 bol maakt u al een volledig project. En de keuze uit patronen is enorm. Bent u dus op reis niet tevreden over uw gekozen patroon? Geen stress, dan kiest u gewoon een nieuwe uit die online beschikbaar is. Maak bijvoorbeeld een leuke tas zoals de Zebra Bag van Outstanding Crochet, of brei de Lavender Trellis Wrap van Scheepjes. Maar ook een leuk kledingstuk kan eenvoudig gemaakt worden met de Whirl. 

 

Bekijk hier alle projecten met Scheepjes Whirl. 

 

 

Projecten bestaanden uit verschillende granny squares. 

Projecten bestaande uit losse lapjes zijn ideaal voor onderweg. Het patroon eenmaal door kan u het heerlijk overal haken of breien. En geen grote lappen op schoot, dat is veel te warm in de zomer! Met losse granny’s kunt u van alles maken. Wij haken en breien er graag tassen mee, maar ook een leuk tafelkleed of sjaal zijn populair. De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos. Welk project kiest u? 

 

Klik op de foto’s hierboven om naar het betreffende project te gaan. 

 

 

 

Zomerse Tops 

Er is niks leuker dan een eigen gemaakte creatie te kunnen dragen. We haken of breien in de zomer dan ook graag vrolijke kleding. Het voordeel van een zomerse top is dat deze vrij snel af zou kunnen zijn, dit is natuurlijk persoonlijk per handwerkster. Haak of brei een vrolijke top met een mooi verloopgaren, dat scheelt ook nog ruimte in de koffer en scheelt in draadjes wegwerken. Of kies ervoor om een leuk overgooi vest te haken bestaande uit verschillende losse granny’s. 

 

Klik op de foto’s hierboven om naar het betreffende project te gaan.  

 

 

Carolientje 

Kent u Carolientje al? En heeft u alle outfits al gemaakt voor haar? Het formaat van de pop en de kant en klare outfit pakketjes maakt dit een zeer geschikt vakantieproject. Zeker leuk om dat het erg haalbaar is om tijdens de vakantie af te maken. Genoeg keuze uit zomerse outfits. 

 

Bekijk hier alle outfits van Carolientje en haar vriendje Kareltje. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.