Blog over haken, breien en meer

Gratis patroon: Lavendel geurzakjes

Gratis patroon: Lavendel geurzakjes Geur en herinneringen, ze werken nauw met elkaar samen. Wie kent nog de geborduurde lavendel geurzakjes die vroeger in de linnenkast lagen? We hebben speciaal voor u een gebreide én gehaakte versie van deze zakjes in dit blog!

De 5 leukste dingen om te doen met een Scheepjes Whirl

De 5 leukste dingen om te doen met een Scheepjes Whirl Sinds de Whirl van Scheepjes zijn intrede deed in 2017 is het een van de meest populaire garens geworden. De garencakes zijn inmiddels beschikbaar in wel 54 kleuren en hebben een samenstelling van 60% katoen en 40% acryl. Ideaal voor een breed assortiment aan verschillende projecten dus! We zetten de 5 leukste projecten met een Scheepjes Whirl voor je op een rij.

Haken voor beginners: van dummy naar pro!

Haken voor beginners: van dummy naar pro! Een haaknaald oppakken en gaan haken is voor veel beginners een best grote stap. Want welke haaknaald heb je nodig? Welk soort garen is het meest geschikt om mee te starten? En hoe krijg je al die haaktermen in hemelsnaam onder de knie?

Caro’s Make-A-Long – Helios en Solis tas

Caro’s Make-A-Long – Helios en Solis tas Mee haken of breien met een Make-A-Long is een ontzettend leuke ervaring. Er zijn heel veel anderen die tegelijkertijd met hetzelfde patroon bezig zijn, en iedereen deelt zijn of haar ervaring in de groep. Voor vragen ook superhandig natuurlijk!

Vakantieprojecten!

Vakantieprojecten! Ook op vakantie haken en breien wij graag door! Maar niet elk project is even geschikt om in de koffer te stoppen of even handig om mee naar het strand te nemen. Het liefste sleuren we een aparte koffer mee voor onze projecten en garens maar realistisch gezien gaat dat vaak helaas niet. Hieronder dus een aantal projecten die leuk én handig zijn om mee te nemen op vakantie.