Gratis haakpatronen – De 5 leukste gratis haakpatronen voor babies!

Gratis haakpatronen – De 5 leukste gratis haakpatronen voor babies!

Haken en breien is leuk voor jezelf, maar vooral leuk voor baby’s! Heb je zin in een leuk, klein project? Bekijk dan de leukste haakpatronen voor baby’s. Perfect voor kraamcadeautjes of natuurlijk voor je eigen kindje! We hebben de leukste gratis haakpatronen voor je op een rijtje gezet.

1: Haakpatroon: IJsbeer Velvet

Deze lieve ijsbeer heeft een zachte velvet vacht. Met zijn warme jas en sjaal is hij klaar voor de koudere dagen. Het beertje wordt gehaakt met Durable Velvet

 

Haakpatroon: IJsbeer Velvet

 

2: Haakpatroon Baby Bal

Een vrolijke bal gemaakt uit vijfhoekige motiefjes. De bal kan worden gehaakt met Durable Cosy Fine. Heerlijk om vast te houden, naar te kijken en om aan te voelen!

 

Haakpatroon Baby Bal

 

 

3: Haakpatroon Wieg- & Ledikantdeken

Een heerlijk zacht en warme dekentjes gehaakt in een mooi vintage geïnspireerd stekenpatroon. Het dekentje wordt gehaakt met Durable Cosy Fine en kan daardoor ook makkelijk in de was worden gedaan.

 

Haakpatroon Wieg- & Ledikantdeken 

 

 

4: Haakpatroon Babycape

Deze babycape is een leuk kraamcadeau om te geven. Het is aan de ene zijde een omslagdoek maar leg je de andere zijde boven dan kan hij ook als dekentje gebruikt worden. Het is heerlijk zacht en warm door het durable cosy fine garen. En toch blijft hij luchtig door de gebruikte steek. De doek is ideaal voor onderweg omdat hij als dekentje over de maxicosi gebruikt kan worden en wil je ergens voeden dan is hij handig als omslagdoek. Ook fijn om in de box te gebruiken!

 

Haakpatroon Babycape

 

 

5: Haakpatroon Robin het Rendier

Dit leuke Rendier wordt gemaakt met de Sweetheart Soft Brush en de Stone Washed XL. Superzacht en ideaal voor kindjes die in de winter worden geboren.

 

Patroon Robin het Rendier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.