Vijf leuke herfst projecten voor regenachtige dagen

Vijf leuke herfst projecten voor regenachtige dagen

De straten liggen bezaaid met bladeren in allerlei kleuren. We kunnen weer op zoek naar eikels en kastanjes. Na die bloedhete zomer is de herfst erg welkom! Wij inspireren je graag en hebben vijf leuke herfstprojecten voor je uitgezocht. 

Bovendien verklaren wij het vesten, sjaals en dekentjes seizoen officieel voor geopend. Die maak je gewoon zelf toch? De herfst is een perfect seizoen om heerlijk te handwerken op de bank met een kopje thee erbij terwijl het buiten regent. Wij inspireren je graag en hebben vijf leuke herfstprojecten voor je uitgezocht. 

Lonesome Pines Throw

 



Van deze heerlijk warme deken krijgen we meteen een herfstgevoel! De Lonesome Pines Throw is ontworpen door Esme Crick en bestaat uit allemaal kleine dennenboompjes. Je haakt hem met de mozaïek techniek. De originele versie uit YARN The After Party 86 wordt gehaakt met het luxueuze Scheepjes Namaste. Wij hebben hem een klein beetje aangepast zodat je hem ook met Scheepjes Chunky Monkey kunt maken. Hierdoor word je deken een stuk betaalbaarder en dat is mooi meegenomen in deze dure tijden!

Tafelloper Egeltjes en herfstbladeren



Hou je van lekkere en gezellige diners organiseren? Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen die er weer aankomen? Dan kan een tafelloper niet ontbreken op jouw prachtig gedekte tafel. Kies bijvoorbeeld voor deze geborduurde herfstige versie met schattige egeltjes en herfstbladeren. Bij dit borduurpakket is de tafelloper al voorbedrukt zodat je het patroon er gemakkelijk op kunt borduren. Een lekker ontspannen project na een drukke werkdag! 

Gekleurde strepen sjaal

 

Van sjaals kun je nooit genoeg hebben. Deze gekleurde strepen sjaal kun je precies maken in de kleuren die bij jou passen. Of kies voor gemak met een breipakket dat wij voor je samenstellen in groentinten of rood/paarstinten. Katia Merino Aran is heerlijk zacht en perfect voor de herfst. Je breit hem met de ribbelsteek en dat maakt het een fijn project voor beginnende breiers of voor wie gewoon lekker wil breien met een serie op de achtergrond. 

 

Cosy Herfstvest

Dit fijne lange vest haak je zo weg met het zachte en dikke garen Durable Cosy Fine en een haaknaald van 7 millimeter. Perfect om even snel aan te trekken met een sjaal wanneer je bijvoorbeeld even een boodschap moet halen of de hond uit moet laten. Het patroon is van Anneke Kooistra van Craftkitchen en kun je maken in de kleur die goed past bij jouw garderobe. Wij maken er een pakket voor je van met de juiste hoeveelheid garen. Je kunt kiezen uit maar liefst 35 kleuren! 

 

Kussen Herfstbladeren



Die prachtige oranje en rode herfstkleuren passen ook heel mooi in het interieur. Daar hoeft het helemaal geen herfst voor te zijn. Daarom vormt dit kussen met geborduurde herfstbladeren een passende afsluiter van deze blog. Het geeft niet alleen een kleurrijke boost aan je bank, maar je kunt het kussen bijvoorbeeld ook buiten op een tuinbankje neerleggen. Voor wanneer je die laatste zonnestralen nog even meepikt. Je borduurt dit kussen met de kruissteek. Ook heb je een kussenrug en kussenvulling nodig, maar dat bestel je gemakkelijk mee op onze website. 

 

Zin om met één van deze leuke herfstprojecten aan de slag te gaan? Wij zijn heel benieuwd naar je creaties. Deel ze met ons via Facebook of Instagram

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.