Durable Forest

Durable Forest

Al eens een project gemaakt met Durable Forest? We vertellen graag meer over de prachtige garens in ons assortiment. Wat maakt dit bolletje speciaal? Waar is het geschikt voor? En wat vinden wij het allermooist eraan! Je leest het in deze blog.

Het Bolletje 

 

Durable Forest is een prachtig garen met gemêleerd effect in prachtige kleuren geïnspireerd door de natuur. Zo zijn er verschillende prachtige beige en bruintinten maar ook herfstige kleuren zoals een donkerdere groen, rood, oranje en geel zijn in het kleurenpalet van dit garen te vinden. Het garen is samengesteld uit Acryl, Merino en Zijde en is hierdoor een heerlijk garen voor mooie kledingstukken. Hiervoor hebben we dan ook meerdere patronen op de website die we in deze blog natuurlijk even laten zien. Het is een dunne draad die geschikt is voor naald 2,5 - 3 en met liefde moet worden gewassen met de hand. 

 

Durable Forest - 4014Durable Forest - 4005Durable Forest - 4001

https://www.carosatelier.nl/wol-en-garen/durable/forest/ 

 

Queens vest 

 

Dit prachtige vest houd je warm in de winter of frisse lente en herfstdagen! Het vest wordt gehaakt met verschillende haaksteken en hierdoor ontstaat een prachtige structuur. Het wordt afgemaakt met een prachtige boord langs de zijkanten en de mouwen. Het patroon komt uit het prachtige boek Modern Retro van Durable, in dit boek zijn meer patronen te vinden met Durable Forest garen zoals het Don Draper’s Vest verderop in deze blog. Vergeet het boek er niet bij te bestellen! 

 

Durable Retro Queens vestDurable Retro Queens vest

 

Wrap me up Wikkelvest

 

Dit prachtige klassieke wikkelvest is enorm leuk om te haken en om te dragen! Het vest wordt gehaakt met een leuke ribbel over het gehele vest en een strook om een strik mee te maken. Het patroon is beschikbaar in een ruime maten serie, het is beschreven van XS t/m 3XL. Het haakpatroon voor het wikkelvest is gratis te downloaden! 

Durable Wrap me up wikkelvestDurable Wrap me up wikkelvestDurable Wrap me up wikkelvest

 

Shinrin Yoku Sjaal

 

Deze prachtige gebreide sjaal is een combinatie van twee garens. Durable Forest en Durable soqs, het basis sokkengaren van Durable en een heerlijke warme combinatie met de forest. ‘Shinrin-yoku’ is een Japans woord wat zich vertaalt naar: bosbaden. Eén worden met de natuur als je de bladeren hoort ritselen, de vogels hoort fluiten en daarbij bewust vertragen om al dit moois in je op te nemen. Bij deze sjaal doe je dat door bewust te genieten van elke steek. Dit sluit perfect aan bij het prachtige garen! Het breipatroon is gratis beschikbaar! 

Durable Shinrin Yoku SjaalDurable Shinrin Yoku SjaalDurable Shinrin Yoku Sjaal

 

Vestje Henrike 

 

Dit mooie klassieke vestje blijft altijd in stijl. Het garen geeft het vestje de prachtige tweed look. Het vest wordt gebreid in tricotsteek met andere steek op de zakken om deze mooi te accentueren. De accenten op de rand van het vestje en de zakken worden gehaakt met een andere kleur. De knoopjes op de zakken maken het af. Ook dit leuke patroon is gratis beschikbaar! 

 

https://www.carosatelier.nl/breipatroon-vestje-henrike.html 

 

Forest Shawl - Berniolie 

 

Een fantastisch mooie gebreide shawl in een van de fellere kleuren Forest. Het patroon is ontworpen door de getalenteerde Berniolie. Zij ontwerpt de prachtigste sjaals en omslagdoeken om te haken en te breien en zo ook deze Forest Shawl. Een brede rand aan de zijkant met dichte steken en een prachtig ajourmotief maken het leuk om te breien en te dragen! 

 

Berniolie Forest ShawlBerniolie Forest ShawlBerniolie Forest Shawl

 

Ook voor de Heren: 

 

Ook de heren worden niet vergeten voor leuke patronen met dit garen. Want door de prachtige structuur leent het garen zich perfect voor een stoer mannen vest of trui zoals deze hieronder. 

 

Don Draper Vest 

 

Dit klassiek mannen vest is zeer fijn om te dragen op dagen dat het weer wat frisser is. Het patroon komt uit de herfst/winter editie van het durable Magazine: Modern Retro net als het Queens vest. Het is echt een vest wat overal bij gedragen kan worden en het garen zorgt net voor even de speciale touch. Het patroon is in een ruime maten serie beschreven in de maten S, M, L, XL, 2XL, 3XL.

 

Durable Retro Don Draper VestDurable Retro Don Draper VestDurable Retro Don Draper Vest

 

Hunter Sweater

 

De Hunter Sweater is een mooie kabeltrui voor mannen, die het heerlijk vinden om buiten bezig te zijn in de natuur of van een stevige wandeling houden. Een feestje om te maken door de verschillende steken en kabels die over de trui lopen. Het gratis patroon is beschikbaar in de maten S t/m XXL. 

 

Hunter SweaterHunter SweaterHunter Sweater

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.