Blog over haken, breien en meer

Scheepjes Royal Garden Crochet Blanket Kit

Scheepjes Royal Garden Crochet Blanket Kit Nieuw: de Royal Garden Blanket, ontworpen en samengesteld door de Britse ontwerper Janie Crow. Voor dit haakpatroon zijn exclusieve Scheepjes Kits samengesteld, waarmee de deken te maken is met de Scheepjes Colour Crafter of Stone Washed & River Washed garens.

10 gratis patronen voor de zomer

10 gratis patronen voor de zomer Ruil je wol in voor lichte katoen- of linnengarens want het is zomer! Wie dacht dat breien en haken alleen iets voor de winter is, heeft het mis. Met deze tien gratis patronen maak je zo een hele collectie geschikt voor de warmere zomermaanden.

Scheepjes MAL: Sophie’s Universe

Scheepjes MAL: Sophie’s Universe Het is alweer vijf jaar geleden dat Scheepjes Blogger Dedri Uys de populaire Sophie's Universe CAL (Crochet-A-Long) lanceerde. Vanwege het jubileum én als Summer Reunion presenteert Scheepjes vol trots dit bijzondere patroon nu als Make-A-Long in de Scheepjes Facebook-groepen!

Scheepjes MAL: Meadow Bag

Scheepjes MAL: Meadow Bag Laat je inspireren met deze lente-MAL en ontdek Natalia’s geheimen voor reliëfhaken!

Vol enthousiasme kondigt Scheepjes aan dat Scheepjes Friend Natalia Kononova van Outstanding Crochet blog de ontwerpster is van de volgende MAL, met als stralende middelpunt haar Meadow Bag!

Scheepjes: Grannies voor Grannies

Scheepjes: Grannies voor Grannies Scheepjes doet een beroep op alle crafters!

Ben jij op zoek naar iets positiefs om je op te focussen en om je bezig te houden tijdens het coronavirus? Scheepjes heeft het speciale Grannies for Grannies (and Granddads!) project in het leven geroepen.