Nieuwe kleuren: Scheepjes Whirlette

Nieuwe kleuren: Scheepjes Whirlette

Bij Caro's Atelier hebben we weer nieuwe kleuren binnen en dat van niets minder dan de Scheepjes Whirlette!

Er waren al heel wat kleuren van dit garen maar nu is de collectie uitgebreid met nóg 25 nieuwe kleuren. De Scheepjes Whirlette is een 100 gram cake en is het zusje van de Scheepjes Whirl. Waar de Whirl een prachtig kleurverloop heeft, heeft de Whirlette slechts één kleur. En het leuke is: voor iedere Whirl is er nu minimaal één bijpassende Whirlette! De kleuren zijn perfect afgestemd op de begin- en eindkleuren van de Whirl. Dit maakt de Whirlette geschikt om bijvoorbeeld projecten met de Whirl te verlengen of omlijnen, denk bijvoorbeeld aan een leuke trui die je met de Whirl maakt en de mouwen vervolgens met de Whirlette. Er zijn tal van opties! 

 

Ook solo steelt de Whirlette de show

De Whirlette is dus hartstikke geschikt voor haak- en breiprojecten met de Whirl, maar ook solo is dit garen erg leuk en prettig om te gebruiken. Projecten die vragen om lichtgewicht, draagcomfort en kantachtige look zijn ook zeer geschikt met een cake Whirlette. 
De Whirlette heeft een looplengte van maar liefst 455 meter! En is net als de Scheepjes Whirl volledig getwijnd. Het garen is in gebruik erg soepel en geeft je projecten een prachtig eindresultaat. 

Nieuwsgierig naar alle kleuren? Bekijk ze allemaal hierBenieuwd naar welke Whirlette en Whirl het beste bij elkaar passen? Scheepjes heeft een handig overzicht gemaakt om te zien welke kleuren het beste matchen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.