Scheepjes Royal Garden Crochet Blanket Kit

Scheepjes Royal Garden Crochet Blanket Kit

Nieuw: de Royal Garden Blanket, ontworpen en samengesteld door de Britse ontwerper Janie Crow. Voor dit haakpatroon zijn exclusieve Scheepjes Kits samengesteld, waarmee de deken te maken is met de Scheepjes Colour Crafter of Stone Washed & River Washed garens.

“De grote inspiratie voor dit patroon was mijn reis naar het Green Hotel in Mysore, India. Er zijn vele plekjes in en rondom dit hotel waar je lekker kunt zitten relaxen, maar één van mijn meest favoriete plekken is de koffiebar...” aldus Janie Crow. In samenwerking met deze designer heeft Scheepjes Royal Garden Crochet Blanket kits samengesteld in maar liefst twee verschillende uitvoeringen! Je kunt kiezen voor de Stone Washed & River Washed kit of de Colour Crafter kit. In beide kits vind je, naast alle garens die je nodig hebt, het volledige patroon van maar liefst zestien pagina's, gedrukt op premium papier. 

De Royal Garden Crochet Blanket van Janie Crow is een eerbetoon aan deze magische plek in Mysore. De schitterende terracotta tegels op de vloeren van het koffiehuis, de fleurige voortuin van het hotel. Ze dienden allemaal als grote inspiratiebron. De tegelmotieven zie je prachtig terug in het patroon van de deken en de kleuren van de Scheepjes Stone Washed, River Washed en Colour Crafter zijn gekozen om de zee aan goudsbloemen na te bootsen.
De combinatie van de tegels, de bloemen en het gevoel dat de tuin oproept, zijn allemaal samengebracht in deze mooie deken. 

Bestel het haakpakket hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.