Breipakket: Lavender Trellis Wrap - Afterparty 71

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
13293741
Levertijd:
Voor 21.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Geniet van geometrische motieven met de gebreide Lavender Trellis Wrap van Margje Enting. In deze langwerpige wrap wordt de mozaïek breitechniek gecombineerd met het prachtige verloop van Scheepjes Whirl garens, subtiel omlijst door het bijpassende zuster
€39,90
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Scheepjes Breipakket: Lavender Trellis Wrap - Afterparty 71?

Breipakket: Lavender Trellis Wrap - Afterparty 71

Geniet van geometrische motieven met de gebreide Lavender Trellis Wrap van Margje Enting. In deze langwerpige wrap wordt de mozaïek breitechniek gecombineerd met het prachtige verloop van Scheepjes Whirl garens en subtiel omlijst door het bijpassende zustergaren Scheepjes Whirlette.

De keuze voor Scheepjes Whirl en Whirlette garens, beide gemaakt van dezelfde katoen-acryl blend, zorgt voor een soepel draperende wrap die perfect is voor elk seizoen. De wrap op de foto is gebreid van Whirl Brambleberry en Whirlette Frosted en doet ons denken aan de prachtige velden vol geurig bloeiende lavendel. Het patroon voor de Lavender Trellis Wrap wordt beschreven in YARN The After Party 71.

De sjaal wordt ca. 45 x 225cm. Het voorbeeld op de foto is gemaakt in kleur 783 Whirl & kleur 852 Whirlette. 

Dit pakket bevat:

  • Garens in de kleur naar keuze - Bekijk hier alle kleuren en de voorraad Scheepjes Whirl & bekijk hier alle kleuren Scheepjes Whirlette.
  • Yarn afterparty met dit patroon
Verder nodig:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen