Vrijdag breidag: Het nieuwe Lookbook 13 van Lana Grossa is uit!

Vrijdag breidag: Het nieuwe Lookbook 13 van Lana Grossa is uit!

Wij hebben de mooiste breipatronen eruit gehaald en daar maken we natuurlijk weer pakketten van. We zetten deze prachtige breipatronen en breipakketten voor je op een rij.

Wij worden altijd zo hebberig als er een verandering van het seizoen plaatsvindt, en eindelijk mogen we het met jullie delen! Het nieuwe Lookbook van Lana Grossa staat boordevol prachtige patronen voor de winter. U kunt het gehele boekje hier inkijken.

Wij hebben de mooiste breipatronen eruit gehaald en daar maken we natuurlijk weer pakketten van. We zetten deze prachtige breipatronen en breipakketten voor u op een rij.

Breipakket: Vest Alpaca Moda

Breipakket: Vest Alpaca Moda (LB13-08)

Gebreid met Lana Grossa Alpaca Moda, is dit een vest wat bestaat uit Wol, Alpaca en Polyamide. Zacht en lekker warm dus. Een heerlijk patroon waarbij u met vier verschillende kleuren steeds vier patronen afwisselt in blokken. Het is een breipatroon voor de gevorderde tot ervaren breister, omdat er ook met kabelnaalden gebreid gaat worden. Het resultaat is een prachtig, zacht vest wat heerlijk is voor komende winter!

 

Breipakket: Trui Alpaca Moda & Cool Merino Big

Breipakket: Trui Alpaca Moda & Cool Merino Big

Een trui gebreid met Lana Grossa Alpaca Moda en Cool Merino Big, dit garen bestaat uit Alpaca, Wol, Polyamide en Merino. Ontzettend zacht dus en ideaal voor koude dagen. Het patroon doet bijna Noors aan door het Fair Isle detail op de mouwen. Een breipatroon wat goed te doen is voor beginnende en ervaren breisters.

 

Breipakket: Sjaal Alpaca Moda

Breipakket: Sjaal Alpaca Moda

Houdt u van rustige en aardse tinten? Dan is deze sjaal ideaal voor u. Gebreid met Lana Grossa Alpaca Moda in ajour patroon maakt deze sjaal geschikt voor de gevorderde tot ervaren breister. Het resultaat is een prachtige romantische sjaal met sierlijke details.

 

Breipakket: Sjaal Setasuri Big

Breipakket: Sjaal Setasuri Big (LB13-19)

Kan het u niet vrolijk en zacht genoeg en bent u op zoek naar een simpel maar toch vermakelijk breipatroon? Dan is dit de sjaal voor u. Gebreid met Lana Grossa Setasuri Big en dus gemaakt van Alpaca en Merino wol, maakt deze sjaal zachter dan zacht.

 

Breipakket: Trui Alpaca Moda

Breipakket: Trui Alpaca Moda (LB13-02)

Viel uw oog al op de sjaal gebreid met Lana Grossa Alpaca Moda, maar zocht u nog iets bijpassends? Daar heeft Lana Grossa goed rekening mee gehouden! Dit breipakket is de sjaal maar dan in trui versie. 

 

Breipakket: Trui Setasuri Big

Breipakket: Trui Setasuri Big (LB13-06)

Bent u ook zo gek op fijne wintertruien? En toevallig ook op Fair Isle breien? Dan is dit het project voor u. Gebreid met Setasuri Big is deze trui een plezier om te breien en dat komt niet alleen door het fijne garen. Het patroon blijft boeiend en het resultaat is prachtig!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.