De zomer in je bol: perfecte bollen voor de zomer

De zomer in je bol: perfecte bollen voor de zomer

Wie denkt dat haken en breien alleen voor de wintermaanden is, heeft het mis! Met deze lichte en kleurrijke garen maak je ook voor de warmere maanden een hele garderobe!

DMC Natura Glicine (N30)DMC Natura Turquoise (N49)DMC Natura Rose Soraya (N32)
DMC Natura
Katoengarens staan er om bekend heerlijk koel te zijn en nemen snel vocht op. Handig, want met een fietstochtje op een warme zomerdag blijft je rug lekker droog. Maar helaas is katoen vaak erg zwaar en stug. De garens van DMC Natura bieden de oplossing! De dunne en zachte draad is perfect voor het maken van bijvoorbeeld een leuk zomers tuniekje.
Scheepjes Linen Soft lichtgroen (622)Scheepjes Linen Soft turquoise (614)Scheepjes Linen Soft lime (631)
Scheepjes Linen Soft
Een lekker zacht en zomers garen: dat is de Scheepjes Linen Soft. Linnengarens zijn erg duurzaam en hebben de eigenschap om 20 % van het eigen gewicht aan vocht op te nemen. Perfect dus voor warme dagen. 
Lana Grossa Cool Wool Licht sering (2070)Lana Grossa Cool Wool Geel (419)Lana Grossa Cool Wool Manderijn (418)
Lana Grossa Cool Wool
De Lana Grossa Cool Wool is extrafijn Merino wol. Bij Merino denken we snel aan warmte, maar dit soort garen zijn temperatuurregulerend en kunnen dus ook, zoals de naam al zegt, zorgen voor koelte!
Katia Silky Lace bleekrood (164)Katia Cotton cashmere licht jeans (58)Katia Cotton-Merino medium paars (117) op=op
Concept by Katia
Luchtige zomerprojecten maak je gemakkelijk met de Katia Concept garens. Denk bijvoorbeeld aan de Katia Silky Lace, dit garen is koel in de zomer en warm in de winter. Je kledingstukken zijn dus het gehele jaar door draagbaar! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.