Filter uw producten

Pagina 1 van 4

DMC Natura

Het DMC garen in de Natura lijn is een licht katoenen garen welke zowel geschikt is om mee te haken als mee te breien. Het betreft hier een licht katoenen garen welke zich kenmerkt door een werkelijk uitstekende kwaliteit. Het DMC Natura garen is niet alleen zacht en slijtvast, daarnaast is het gesponnen van meerdere, dunne draden. Het hoeft niet benadrukt te worden dat de kwaliteit waar dit garen over beschikt uitermate populair is. In de praktijk wordt er dan ook veelvuldig voor gekozen om ze te verwerken in niet alleen de mooiste kleding, maar ook de fijnste accessoires. De Natura lijn staat er om bekend bijzonder absorberend te zijn en kan een groot aantal keren worden gewassen zonder dat de kleuren zullen komen te vervagen. Ook garen bestellen? Ontdek ze dan snel hier bij Caro's Atelier!

Een prima ecologisch garen

Het DMC Natura garen staat eveneens bekend als een bijzonder ecologisch garen. Deze wordt in Europa vervaardigd en geverfd met behulp van een ecologische verf. Bovendien wordt er tijdens de productie van het garen rekening gehouden met een zo beperkt mogelijk waterverbruik. Ook op deze manier wordt er een meerwaarde voor het milieu gecreëerd. Al deze verschillende factoren samen zorgen er voor dat dit garen voor veel mensen niet alleen een bewuste, maar ook een verantwoorde keuze is.

Uitermate geschikt voor kinderen

Het Natura garen heeft door de bijzondere manier van produceren het zogenaamde 'Oeko Tex label klasse 1' ontvangen. Dit label maakt duidelijk dat het artikel zonder probleem in contact mag komen met de kinderhuid. Bent u dus met andere woorden op zoek naar garen welke probleemloos kan worden verwerkt in kinderkleding en kinderaccessoires? Dan is het de moeite waard om kennis te maken met het garen van de DMC Natura collectie.

Keuze uit verschillende prachtige kleuren

Het kleurenpalet waar het Natura garen over beschikt is gecreëerd geheel in harmonie met de natuur. Bovendien kunnen de verschillende kleuren perfect met elkaar worden gecombineerd. Het garen van de DMC Natura collectie is omwille van deze reden uitermate geschikt om met twee of zelfs nog meer draden te verwerken. Op deze manier wordt er uiteraard telkens opnieuw een geheel nieuw effect gecreëerd. Wilt u zelf de eindeloze mogelijkheden ontdekken? Wacht dan niet langer en koop dit fantastische garen vandaag nog hier bij Caro's Atelier tegen de best mogelijke prijs!

Uw DMC bestelling gratis geleverd vanaf 45 euro

Indien u er voor kiest om uw garen te bestellen hier bij Caro's Atelier bent u altijd verzekerd van een groot aantal interessante voordelen. Niet alleen wordt uw bestelling bijvoorbeeld gratis geleverd vanaf een bedrag van 45 euro, daarnaast wordt een geplaatste order voor 21:00 uur op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Tel daar ook nog eens bij op dat u bij elke bestelling die u plaatst spaart voor interessante kortingen en het mag duidelijk zijn dat uw DMC Natura garen met naalden bij ons bestellen de moeite meer dan waard is!