Filter uw producten

Pagina 2 van 2

Durable Glam

Durable Glam is een zeer aantrekkelijke, vrij recente draad die deel uitmaakt van het Durable palet. Wanneer u kennis maakt met deze draad zult u meteen kunnen vaststellen dat het hierbij gaat om een prachtig glitterexemplaar welke over een zeer aantrekkelijke sparkeling beschikt. Kenmerkend voor het garen is bovendien dat ze beschikt over een samenstelling bestaande uit 75 procent katoen en 25 procent polyester. Ze weet zich bovendien te onderscheiden ten opzichte van andere glitterdraden door haar heerlijk zachte karakter. Voldoen deze eigenschappen precies aan uw vooropgestelde eisen en wilt u dan ook graag overgaan tot het bestellen van het garen? Neem dan snel even een kijkje in het aanbod met wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Een luchtige kettingstructuur

Het glitter garen is gemaakt van 75 procent en 25 procent polyester. De draad beschikt over een luchtige kettingstructuur waarbij de toevoeging van het glanzende luxedraadje heeft gezorgd voor een extra glinsterend effect. Het is dan ook niet zo vreemd dat er in de praktijk zeer vaak voor wordt gekozen om gebruik te maken van het Durable Glam garen voor wat het aanbrengen van accenten betreft in allerhande brei- evenals haakprojecten. Het kan hierbij gaan om de meest uiteenlopende details waaronder bijvoorbeeld het realiseren van een mooi randje.

Keuze uit meer dan 24 verschillende kleuren

Elke creatie is natuurlijk anders. Dat geldt ook voor de creaties die worden gemaakt met behulp van het Durable Glam garen. Mede omwille van deze reden is het dan ook noodzakelijk om een keuze te kunnen maken uit verschillende kleuren. Dat is geen enkel probleem met Durable. Het aanbod bestaat namelijk uit 24 verschillende kleuren. Het aanbod met kleuren is bovendien zeer divers te noemen wat er voor zorgt dat er voor elke creatie wel een exemplaar kan worden aangekocht welke perfect in lijn zal liggen met de vooropgestelde verwachtingen. Enkele voorbeelden van kleuren die zijn terug te vinden in de collectie zijn met name Glam Cayenne evenals Glam Coral, Glam Grasgroen, Glam Goud evenals Glam Navy. Of u nu met andere woorden eerder een lichte of toch liever een wat hardere, donkere kleur aan uw creaties wenst mee te geven, het kan allemaal!

Perfect te combineren met andere Durable garens

Mensen die er van houden om hun creativiteit de vrije loop te laten kunnen er perfect voor kiezen om het garen te combineren met andere garens uit het aanbod van Durable. In de praktijk wordt er bijvoorbeeld niet zelden voor gekozen om Durable Glam te combineren met de Durable Cosy of Durable Cosy Fine garens. Op deze manier ontstaat er pas echt een fantastisch mooie creatie die zich niet alleen zal kenmerken door een uitstekende kwaliteit, maar ook door een werkelijk fantastische uitstraling. Een dergelijke combinatie realiseren voor uw creatie(s) is dan ook zeker en vast de moeite waard!

Welke naalddikte gebruiken met dit garen?

Vooraleer aan de slag te gaan met het garen uit de collectie is het natuurlijk ook van belang dat u zich bewust bent van wat nu precies de meest geschikte naalddikte is om gebruik van te maken in combinatie met dit garen. Wel, het wordt aangeraden om hiervoor gebruik te maken van naalden met een naalddikte van 4 mm. Op het ogenblik dat u een bestelling plaatst voor Durable Glam garen is het bovendien ook zo dat u rekening kunt houden met het feit dat één bol van dit garen over een gewicht beschikt van 50 gram. Dit betekent een totale lengte van 130 meter. Indien u met behulp van dit garen bijvoorbeeld een trui zou willen maken met maat 40 betekent dit dat u nood zult hebben aan 10 bollen van dit garen.

Koop uw Durable Glam garen nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook op zoek naar een aantrekkelijk glitter en glamour garen? Wilt u er bovendien echter wel voor zorgen dat dit garen over een aangenaam zachte textuur beschikt? In dat geval is kiezen voor dit garen een absolute aanrader. Met dit garen realiseert u werkelijk sublieme details in al uw creaties. Het aanschaffen van het garen uit deze lijn kan bovendien gebeuren tegen een extra voordelige prijs hier bij Caro's Atelier. Niet alleen hanteren wij standaard zeer interessante prijzen, daarnaast is het ook nog eens zo dat er geen verzendkosten worden aangerekend van zodra er een bestelling ter waarde van minimum 45 euro wordt geplaatst. Tot slot garanderen wij eveneens een snelle levering van uw garen. Plaatst u, uw bestelling bij ons vandaag nog voor 21:00 uur? Dan gaat deze dezelfde dag nog op de bus! Voldoende goede redenen dus om ook uw Durable Glam garen nu meteen te bestellen hier bij Caro's Atelier!