Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

byClaire Cotton

Maak kennis met byClaire Cotton, het nieuwe gemerceriseerde katoen van het jaar 2015 welke totaal werd vernieuwd! Het betreft hier een garen welke is gemaakt van 100 procent gemerceriseerd katoen en geschikt is voor een naald van tussen de 2,5 & 3,5 mm. Op het ogenblik dat u er voor kiest om dit byClaire garen te bestellen is het niet alleen mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende kleuren, daarnaast beschikt u over een heerlijk zacht garen welke zich prima leent voor het maken van allerhande kleding, ook voor baby's.

Geschikt voor naalddikte 2,5 – 3,5 mm

Bent u van plan om over te gaan tot het aankopen van byClaire Cotton garen? Hou er in dat geval rekening mee dat deze geschikt is voor een naalddikte van 2,5 tot 3,5 mm. Door gebruik te maken van dit haakkatoen is het mogelijk om tal van verschillende creaties te realiseren. Zo kunt u niet alleen de mooiste accessoires maken met garen, maar ook home deco en amigurumi behoren tot de mogelijkheden. De zijdezachte uitstraling welke zo kenmerkend is voor de Cotton lijn zorgt er bovendien ook nog eens voor dat ze uitstekend geschikt is voor het maken van (baby)kleding.

Keuze uit 56 prachtige kleuren

Wanneer u garen wenst aan te kopen is het altijd mooi meegenomen wanneer u deze kunt bestellen in een kleur die zo optimaal mogelijk weet te voldoen aan uw vooropgestelde verwachtingen. Dat is niet bij elke lijn zomaar mogelijk. Gelukkig is er nu de byClaire Cotton lijn waarin zomaar even 56 verschillende, sprekende kleuren zijn terug te vinden. Of u nu met andere woorden op zoek bent naar een mooi garen in verschillende tinten blauw of u de voorkeur geeft aan een garen in een prachtig roze of geel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek dus zeker en vast de vele verschillende kleuren en bijpassende naalden die zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier!

Bestel nu Cotton garen hier bij Caro's Atelier!

De volledige lijn garen is terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier. Dit betekent dat u probleemloos een kleur naar keuze zult kunnen kiezen. Het kwalitatieve en zachte garen dat deel uitmaakt van deze reeks kan bij ons worden aangekocht tegen de best mogelijke prijs. Zo kunt u op een financieel interessante manier alle door u gewenste creaties realiseren. In ieder geval, wilt u ook over gaan tot het aankopen van byClaire Cotton garen of een van de andere lijnen zoals de byClaire softmix lijn? Bestel ze dan nu hier bij Caro's Atelier!