Haakpakket: Lente Squares Kussen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
13349127
Levertijd:
Voor 17.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met behulp van dit haakpakket en deze kleuren kun je echt de lente in huis halen. In dit pakket zijn er negen lentesquares gemaakt in verschillende kleurencombinaties met het Durable Coral garen.
€21,20
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Durable Haakpakket: Lente Squares Kussen?

Haakpakket: Lente Squares Kussen

Met behulp van dit haakpakket en deze kleuren kun je echt de lente in huis halen. In het voorbeeld zijn er negen lentesquares gemaakt in verschillende kleurencombinaties met het Durable Coral garen.

Het patroon komt van Craft Kitchen en is gratis te downloaden
 
Dit breipakket bestaat uit:
  • Benodigde garens in de kleur van de foto

Het patroon kunt u hier gratis downloaden.

Verder nodig:

  • Haaknaald 3 mm
  • Binnenkussen 50 x 50 cm
  • Maasnaald
  • Stopnaald
  • Stekenmarkeerder (optioneel)

Met behulp van dit haakpakket en deze kleuren kun je echt de lente in huis halen. In het voorbeeld zijn er negen lentesquares gemaakt in verschillende kleurencombinaties met het Durable Coral garen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om hele squares of zelfs het hele kussen in één kleur te haken. Je kunt er zelfs voor kiezen om elke square in dezelfde kleurcombinatie te haken.

De squares worden tijdens het haken van de laatste toer aan elkaar gehaakt met de 'join-as-you-go'-methode. In plaats van lossen te haken in de laatste ronden, gebruik je halve vasten om de vorige square heen. Het patroon bevat gedetailleerde instructies over waar en hoe je dit moet doen. Het haakwerk is vastgemaakt aan een bestaande kussenhoes in een bijpassende zalmkleur. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen