Scheepjes CAL 2018: Ubuntu

  • Geplaatst op
  • Door Caroline Lucke
  • Geplaatst in CAL, Scheepjes
  • 0
Scheepjes CAL 2018: Ubuntu

Eindelijk is het zover! De Scheepjes CAL 2018 is bekend gemaakt. Een prachtige deken ontwerpen door Dedri Uys. De deken heeft de vorm van een zeshoek.

Scheepjes CAL 2018: Ubuntu

Eindelijk is het zover! De Scheepjes CAL 2018 is bekend gemaakt. En zoals de traditie van de Scheepjes CAL wil, is het dit keer weer een deken. 

 

De deken is dit jaar ontworpen door Dedri Uys, waarschijnlijk wel bij jullie bekend van de prachtige Sophie's Universe of de Charlotte blanket. Stuk voor stuk dekens met veel textuur en uitdagende steken. 

 

Tijdens het haken van de deken zul je meerdere steken en technieken gaan leren. Kom je er niet helemaal uit met de geschreven tekst? Dan kun je altijd meekijken bij de leerzame video's van It's all in a Nutshell. Zij haakt de deken helemaal voor op video, zodat je samen met haar de deken kunt haken.

 

Scheepjes heeft dit jaar gekozen voor 3 verschillende pakketten, van verschillende prijsniveau's, zodat er voor iedereen een betaalbare variant aanwezig is. Het Small pakket bieden wij aan voor 37,05, het Medium pakket voor 103,10 en het Large pakket voor 199,50.

 

Wat zijn nu precies de verschillen tussen deze pakketten van de Scheepjes CAL 2018? 

Small pakket:

 

De deken wordt gehaakt met Scheepjes Cotton 8 en krijgt uiteindelijk een afmeting van ca. 120 x 104 x 60 cm. Het pakket bestaat uit 20 bollen, het officiële Ubuntu CAL vegan label, de officiële Scheepjes Ubuntu CAL houten knoop en als laatste een set vintage stekenmarkeerders.

 

Medium pakket:

 

De deken wordt gehaakt met Scheepjes Stone Washed en wordt uiteindelijk ca. 151 x 131 x 75,5 cm. Het pakket bestaat uit 31 bollen, het officiële Ubuntu CAL vegan label, de officiële Scheepjes Ubuntu CAL houten knoop, een set vintage stekenmarkeerders en als laatste een loom kit. Met deze loom kit kun je een door Dedri ontworpen vriendschapsbandje maken.

 

Large pakket:

 

De deken wordt gehaakt met Scheepjes Stone Washed & River Washed XL en wordt uiteindelijk ca. 192 x 167 x 96 cm. Het pakket bestaat uit 28 bollen Stone Washed XL en 32 bollen River Washed XL, het officiële Ubuntu CAL vegan label, de officiële Scheepjes Ubuntu CAL houten knoop, een set vintage stekenmarkeerders en als laatste een loom kit. Met deze loom kit kun je een door Dedri ontworpen vriendschapsbandje maken.

 

Wanneer gaat de Scheepjes CAL 2018 van start?

De Ubuntu CAL gaat van start op 12 september en loopt gedurende 12 weken. Dat betekend dus dat je vlak voor de kerst klaar bent met de deken. De CAL wordt gehost in de Officiële Scheepjes groep op Facebook. Bij de bestanden op deze Facebookgroep kunt wekelijks het patroon terugvinden. 

 

Heeft u geen Facebook? Geen nood! Op de website van Scheepjes wordt het patroon ook wekelijks geplaatst.

 

Wij kunnen niet wachten en hebben onze haaknaalden al klaargelegd! Jullie ook?!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.