Nieuwe Scheepjes Whirligig en Whirligigette!

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuwe Scheepjes Whirligig en Whirligigette!

Afgelopen dinsdag introduceerde Scheepjes hun super luxueuze nieuwe whirls: de Whirligig en de bijpassende Whirligigettes. Wij vertellen u iets meer over dit exclusieve garen!

Afgelopen dinsdag introduceerde Scheepjes hun super luxueuze nieuwe whirls: de Whirligig en de bijpassende Whirligigettes. Wij mochten ze meteen in ons assortiment opnemen!

De nieuwe whirls zijn gemaakt van luxere vezels dan de oude whirls, en de gebruikte vezels zijn ook 100% natuurlijk. Daarnaast zijn deze whirls gemaakt in DK weight, een veel dikkere, zware, zachte draad dan dat u van de vorige whirls gewend bent!

Aan al dit moois hangt dan ook wel een prijskaartje. Voor de Whirligig betaalt u €79,- en voor de Whirligigette betaalt u €14,95. Er is inmiddels ook al een Yarn Afterparty uitgekomen met een prachtig haakpatroon voor een gigantische omslagdoek die u van zo'n mooie Whirligig kan maken. 

De Whirligig komt in 15 prachtige kleuren, en er zijn 7 kleuren Whirligigettes die perfect bij de Whirligigs passen. Zij hebben ook dezelfde samenstelling en dikte!

 

  

 

Wilt u alles te weten komen over dit prachtige garen? Of nog gedetailleerder de verschillen tussen de normale Whirl en de Whirligig leren kennen? Simy's Studio schreef er een hele gedetailleerde blog over!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.