De 5 fijnste gehaakte sjaals voor aankomende winter

De 5 fijnste gehaakte sjaals voor aankomende winter

Door nu te beginnen is jouw sjaal af wanneer het koud wordt!

De laatste dagen wordt het alweer wat grijzer, maar koud is het absoluut nog niet. Met haken en breien zul je af en toe vooruit moeten werken, wil je plezier hebben van je project in het juiste jaargetijde. Daarom zetten wij de leukste gehaakte sjaals voor deze winter voor je op een rij!


1: Colourblock Sjaal Ecopuno - Caro's Choice

Als je nog geen kennis had gemaakt met de garens van Lana Grossa is deze sjaal het ideale instapmodel. Deze gehaakte sjaal met granietsteek is gehaakt met Lana Grossa Ecopuno, een super zacht garen van wol, katoen en Alpaca. We worden spontaan vrolijk van deze kleuren, maar je kunt natuurlijk ook je eigen combinatie samenstellen!

 

Colourblock Sjaal Ecopuno - Caro's Choice

 

2: Haakpakket: XXL Granny Sjaal van Kraft Kitchen

Haak jij het liefst met je benen om hoog kijkend naar een fijne serie of film? Dan is deze sjaal een fijn project. Gehaakt in een super simpele Granny steek haak je hem in een handomdraai in elkaar. Je kunt natuurlijk allerlei soorten garen gebruiken voor deze sjaal, maar die op de foto is gehaakt met Durable Soqs.

 

Haakpakket: XXL Granny Sjaal

 

3: Haakpakket: Pom pom Sjaal

Een patroon uit onze ontwerpwedstrijd. De Pompom sjaal wordt gehaakt met onder andere de Scheepjes Softfun Colourpacks, wat het geheel als een extra cadeau laat voelen. Wij worden happy van deze leuke ripple sjaal met pompoms!

 

 

Haakpakket: Pom pom Sjaal

 

 

4: Blue Whale Cowl - A Sea Story

Laten we de mannen niet vergeten, al komt iedereen weg met deze sjaal. Gehaakt met mozaïek techniek en uit het Engelstalige boek A Sea Story. De Blue Whale Cown wordt in het rond gehaakt met Scheepjes Our Tribe. Bij deze sjaal moet je wel goed blijven opletten, maar het resultaat is werkelijk prachtig!

 

Blue Whale Cowl - A Sea Story

 

5: Haakpakket: Paris Pocket Shawl

Deze sjaal mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje, ook dit is een ontwerp van Caro’s Atelier. De Paris Pocket sjaal garandeert warme handjes deze winter. Gehaakt met Scheepjes Chunky Monkey maakt dat dit project ook zo af is. Wist je trouwens dat je deze sjaal ook kunt haken met Scheepjes Truly Scrumptious? Dit garen is verwisselbaar met patronen die geschreven zijn voor Scheepjes Chunky Monkey, dus nu heb je 89 extra kleuren om uit te kiezen!

 

Haakpakket: Paris Pocket Shawl

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.