Filter uw productenPagina 2 van 6

Scheepjes Catona 25

Scheepjes Catona 25 garen is de tweede variant die is terug te vinden in de nieuwe Catona serie. U kunt er voor kiezen om dit garen te kopen in zomaar even 105 verschillende, bijzonder inspirerende kleuren. Dit garen is dan wel klein, maar bovendien ook zeer fijn! Het garen is gemaakt van honderd procent gemerceriseerd katoen en leent zich uitstekend voor het maken van allerlei meerkleurige projecten. Wilt u ook graag over gaan tot het bestellen? Ontdek ze nu in het assortiment hier binnen het aanbod met wol en garen bij Caro's Atelier!

Wat maken met dit Catona garen?

U kunt er voor kiezen om met behulp van het Scheepjes Catona 25 garen de meest uiteenlopende, meerkleurige projecten te realiseren. Dit betekent concreet dat u met dit garen aan de slag kunt gaan voor het maken van amigurumi, maar u kunt ze eveneens gebruiken voor het creëren van leuke tops evenals sjaals en allerhande accessoires. Dit klassieke Scheepjes zomergaren heeft door de jaren heen in ieder geval bij zeer veel mensen gefungeerd als basis voor de meest prachtige creaties. Spreekt dit u ook wel aan? Dan hoeft u eigenlijk niet langer te wachten en kunt u meteen aan de slag gaan met dit werkelijk fantastische garen.

Gemaakt van honderd procent gemerceriseerd katoen

Scheepjes Catona 25 garen is gemaakt van honderd procent gemerceriseerd katoen. Ze kan worden aangekocht in bolletjes die beschikken over een gewicht van (uiteraard) 25 gram waarmee ze goed zijn voor ongeveer 62,5 meter aan draad. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 26 steken x 36 naalden. Het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naald welke beschikt over een dikte van tussen de 2,5 & 3,5 mm.

Bestel uw Catona 25 garen vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van het Catona 25 garen? In dat geval spreekt het voor zich dat u dit graag zult willen kunnen doen tegen de scherpst mogelijke prijs. Dat is geen probleem, want daar kunnen wij hier bij Caro's Atelier perfect voor zorgen. Niet alleen is het bij ons dan ook mogelijk om dit garen te bestellen tegen een zeer lage prijs, bovendien trachten we ook de extra kosten zoals deze voor de verzending zoveel mogelijk te beperken. Sterker nog, op het moment dat u een bestelling bij ons plaatst ter waarde van minimum 45 euro hoeft u helemaal geen verzendkosten te betalen. Waarom dus nog langer wachten? Bestel uw Scheepjes Catona 25 garen nu hier bij Caro's Atelier!