Snaggletooth MAL - Chunky Monkey

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
13261658
Levertijd:
Voor 21.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Eindig het jaar met een creatieve kleurexplosie met de Snaggletooth MAL ontworpen door Friend of Scheepjes Esme Crick van Red Sparrow Crochet!
€59,80
Incl. btw

Bekijk meer varianten

Vragen over Scheepjes Snaggletooth MAL - Chunky Monkey?

Snaggletooth MAL - Chunky Monkey

De Snaggletooth MAL wordt gehouden van 22 september t/m 13 oktober 2021 in de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. Het haakpatroon is geschikt voor avontuurlijke beginners en is de uitgelezen kans om meer te leren over de mozaïek haaktechniek. Alle ingrediënten zijn aanwezig om dit leuke project tot een succesvol einde te brengen.

Er zijn uitgebreid beschreven patronen van ontwerpster Esme beschikbaar in Nederlands en Engels. Daarnaast biedt ze deelnemers extra ondersteuning door samen met de zeer bekwame Facebook moderators en admins en de wereldwijde Scheepjes community aanwezig te zijn in de Internationale en Nederlandse Facebookgroepen (in totaal bijna 110.000 leden!).

Verdere ondersteuning is te vinden via de wekelijkse (Engelstalige) blogposts op Esme's blog redsparrowcrochet.blogspot.com.

Als bedankje van Esme aan de Scheepjes Community voor al hun steun, is het haakpatroon vanaf de start van de Snaggletooth MAL op 22 september tot en met de laatste dag op 20 oktober gratis verkrijgbaar via Ravelry met de code ScheepjesMAL.

Benodigdheden voor de Make-A-Long:

  • Kleur A: 9 bollen Scheepjes Chunky Monkey (voorbeeld kleur 1011 Slate)
  • Kleur B: 8 bollen Scheepjes Chunky Monkey (voorbeeld kleur 2017 Stone)
  • Kleur C: 3 bollen Scheepjes Chunky Monkey (voorbeeld kleur 1422 Aqua)

Voor de Make-A-Long kunt u uw eigen kleuren kiezen. Bovenstaande kleuren zijn de kleuren van het voorbeeld. U kunt uit alle kleuren Scheepjes Chunky Monkey kiezen.

Met Scheepjes Chunky Monkey wordt de deken ca. 115 x 160 cm.

Verder nodig:

  • Haaknaald 6,5 mm
  • Haakpatroon (zie hierboven)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen