Scheepjes: Grannies voor Grannies

  • Geplaatst op
  • Door Caroline Lucke
  • 0
Scheepjes: Grannies voor Grannies

Scheepjes doet een beroep op alle crafters!

Ben jij op zoek naar iets positiefs om je op te focussen en om je bezig te houden tijdens het coronavirus? Scheepjes heeft het speciale Grannies for Grannies (and Granddads!) project in het leven geroepen.

Scheepjes doet een Oproep tot Actie voor zowel absolute beginners als gevorderde hakers, met als ultiem doel het geven van jouw gemaakte item aan een geliefde, een ouder iemand of een kwetsbaar iemand die in volledige isolatie zit. En dat terwijl je je eigen stress en angstgevoelens vermindert door mindful te haken. Bovendien is dit dé perfecte kans om kennis te maken met de wondere wereld van het haken!

Het Grannies for Grannies (and Granddads!) project bestaat uit het gehaakte Kizzy Granny Square Blanket, ontworpen door Maria van 50 Shades of 4 Ply blog. De videotutorials (in het Nederlands én voor links- en rechtshandigen) gemaakt door Esther van It’s All in a Nutshell blog bij dit patroon bieden veel steun en gedetailleerde technische uitleg voor de absolute beginners die meedoen aan dit project. Bovendien laat Esther je zien hoe je als absolute beginner een alternatieve, simpele rand haakt.

De Kizzy Granny Square Blanket is het perfecte project om restjes garen voor te gebruiken. Dus duik in garenvoorraad en kies de vrolijkste kleurtjes om de granny squares mee te maken!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.