NIEUW: Wool Addicts

  • Geplaatst op
  • Door Kimberley van Rijsbergen
  • Geplaatst in Assortiment
  • 0
NIEUW: Wool Addicts

Lang Yarns komt met een geheel nieuwe lijn: Wool Addicts. Het is een hippe en moderne lijn binnen het assortiment van Lang Yarns. Geen ouderwetse patronen maar stoere en trendy basis modellen die voor ieder moment en voor iedereen geschikt zijn. Of je nu lang breidt of net begonnen bent… er is aan iedereen gedacht. Daarnaast is het ook geschikt voor haaksters die een keer iets anders willen maken.

Wooladdicts levert de beste materialen voor het maken van eigen accessoires of kledingstukken de rest bepaal jij… Het merk gaat er vanuit dat handwerken niet altijd gemakkelijk is. Voor het creëren van iets unieks heb je veel geduld én veel liefde nodig.. je stopt er immers je hart en ziel in.

 

Het is een hippe en moderne lijn binnen het assortiment van Lang Yarns. Geen ouderwetse patronen maar stoere en trendy basis modellen die voor ieder moment en voor iedereen geschikt zijn. Of je nu lang breit of net begonnen bent… er is aan iedereen gedacht. Daarnaast is het ook geschikt voor haaksters die een keer iets anders willen maken.

 

3 werelden

Gebaseerd op 3 werelden: Sea Spray (Zeespetters), Cute but..(Schattig maar..), Shine Out (Wees uniek) en 5 elementen: vuur, lucht, liefde, water en aarde. Door de strakke foto’s, vangende quotes en zachte maar toch stoere look van het garen vind je gegarandeerd iets wat bij jou past.  

5 elementen

Iedere kleur wordt in 5 verschillende samenstellingen uitgebracht. Daarnaast is er ook nog kleurverschil tussen de verschillende elementen binnen één lijn. Bijvoorbeeld de kleur van aarde, in de zeeschuim collectie is het de kleur petrol en van het element water is het de kleur mint.

Vuur wat als eerste element wordt aangeduid, is de grootste bol uit het assortiment. Het garen is gemaakt van een extra zachte Merino. Wil je voor een big-knit look gaan dat is vuur echt iets voor jou. Leuke grove gebreide truien, warme mutsen, etc.

Lucht is een gekleurde Merino draad met een kern van polyamide. Het voelt wolkachtig aan en in de kleur mint lijkt het bijna op tropisch zeeschuim.

Liefde is de dunste variant van alle elementen. Een lichtgewicht bolletje gemaakt van 100% Merino. Perfect voor randjes maar ook voor mutsen en truien. Vind je de draad toch iets te dun, brei of haak hem dan dubbeldraads.

Water, een heerlijke draad waar je in wilt verdwijnen. De draad is gemaakt van 100% Alpaca en daarmee is het de zachtste draad van alle samenstellingen. Het geeft een leuk en wollig effect. Vaak wordt er gedacht dat het moeilijk is om met alpaca te haken maar met deze draad kunnen ook haaksters hun hart ophalen.  

Aarde is het laatste element uit deze collectie. Het is een gemixte draad gemaakt van Alpaca en Merino vezels waardoor je het beste van twee werelden creëert. Heerlijk warm in de winter en  verkoelend in de zomer. Een super draad en verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren.

Sea Spray - Zeeschuim

De eerste wereld laat je verdwalen over het strand, schelpen zoekend, knisperend zand en de oceaan die je zorgen wegneemt. Je gedachtegang op oneindig… De kleuren uit deze wereld zijn ook gebaseerd op de oceaan; vergrijsd blauw, mint, petrol, jade maar ook kleuren die je oplaten gaan in het zand; bruin, beige, ecru heerlijke basistinten die perfect te combineren zijn.

Een grove sjaal waarin je verdwijnt, een trui die de kou tegenhoudt, kabels die lijken op golven. Veel knitwear wat je heerlijk warm houdt op een koude winterdag. Ondanks de big-knit look waar Wooladdicts voor gaat, word er wel rekening gehouden met detail. Het moet chunky zijn maar wel zo dat het iedereen past en staat. Een grote poncho betekend niet dat het meteen heel zwaar hoeft te zijn, door gebruik te maken van alpaca wordt het namelijk vederlicht.

Cute but… Girls don’t dress for boys. Get over it. – Schattig maar..

Wereld II is ontworpen voor de vrouw die onafhankelijk wilt zijn. Het aankleden zonder stress, je geen zorgen hoeven te maken over je uiterlijk. Iets aantrekken waarin jij je goed voelt, want voel jij je goed in dat perfecte kledingstuk dan straal je dat ook uit!

Basic kleding maar wel met een statement. Een asymmetrische trui, colourblocking in rustige grijstinten, frivole mouwen, truien waarin je weg wilt kruipen. Door de zachtheid en lichte structuur van de vezels voelt het als een tweede huid. Wooladdicts gaat hier voor de underground scene. Poeder roze, antraciet, lichtgrijs of hardroze, dat zijn de kleuren waarmee jij deze winter een statement gaat maken. Heerlijke warme huissokken, polswarmers, sjaals, big size truien en vesten. Leuk te combineren op jeans of misschien wel voor alle relax zondagen.

Shine out – Wees uniek

Oker.. ook dit jaar weer dé trendkleur. Laat je verrassen door deze wereld. Oker zal je vertrouwen geven net wanneer jij dat nodig hebt.  Draag het met trots; het is een kleur die je kracht geeft. Een warme bijna goudachtige gloed die je in vuur en vlam zet. Het draagt je en maakt je veerkrachtig. Een leuke trui in ribbelsteek of een muts met een tricotsteek of ga voor een gedurfde look.. een oker kleurige trui met col. Combineer eindeloos  met basistinten. Ga uit je comfortzone en ga op ontdekking. Wees uniek en omarm wat jouw uniek maakt.

Neem iedere dag een moment voor je zelf, ontwerp iets unieks en draag het met trots.

Alle garens uit deze collectie zijn begin juli leverbaar, maar nu al te bestellen!

Reacties

  1. Mrs. Knit Crochet Mrs. Knit Crochet

    Wat een prachtig verhaal rond een fantastische nieuwe lijn van wol om U tegen te zeggen. Haken met Alpaca is inderdaad niet zo voor de hand liggend. Maar het resultaat is een vederlicht en super zacht, maar vooral warm project. I love wooladdicts

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.