Nieuw bij Caro's Atelier: Fournituren

Nieuw bij Caro's Atelier: Fournituren

Knopen, naaigaren, scharen, labels. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met handige tools voor naaiwerk maar ook om brei-en haakprojecten af te maken!

Haken en breien

Niet alleen voor naaiwerk heb je fournituren nodig, het kan ook zeker van pas komen tijdens een brei-of haakproject. Denk bijvoorbeeld aan een lief kindervestje die nog knoopjes nodig heeft. In ons assortiment vindt je werkelijk knopen van alle soorten en maten: glitterknopen, dieren, hartjes of gewoon een in een leuk kleurtje. 


Daarnaast verkopen wij ook leren labels die je met gemak aan bijvoorbeeld een deken vastmaakt. Zo geef je elk project een persoonlijke touch met teksten als 'made with love' of 'handmade'. Ben je eerder opzoek naar praktische materialen voor je brei-of haakwerk? Dan vind je in ons assortiment fournituren ook producten als vulmateriaal, gespen, spelden en elastiek! 

Ook de materialen die je nodig hebt voor het maken van tassen vind je bij ons terug!

Naaien

Ga je aan de slag met het naaien van eigen kledingstukken? Dan is het vanzelfsprekend om fournituren in huis te halen. De basis die je nodig hebt voor het uitoefenen van deze leuke hobby bestaat uit een schaartje, meetlint en naaigaren. 


In ons assortiment vindt je bijvoorbeeld machinegaren van het merk Gütermann. De lijn ‘Alles naaigaren’ die je bij ons kunt shoppen hebben bestaat uit garen met een looplengte van 200 meter en is gemaakt van polyester. Dit naaigaren is met zorg gemaakt en geschikt voor alle stoffen. Leer, zijde of spijkerstof dit garen gaat met gemak overal doorheen. Dit garen is er in verschillende kleuren! Handig om bijvoorbeeld jeans te repareren of juist om iets te omlijnen. 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.