Lossen & Vasten Fan dag

  • Geplaatst op
  • Door Joke ter Veldhuis
  • 1
Lossen & Vasten Fan dag

Nog zeven nachtjes slapen, dan is het zover. Nog één week en dan ga ik naar Almere en hoop daar heel veel mensen te gaan ontmoeten. Gezellig een paar uurtjes bij elkaar zijn. Gezellig samen haken, koffie drinken en kletsen.

De Lossen & Vasten Fan Dag, ik heb er zin in!!

18 mei 2017

Nog zeven nachtjes slapen, dan is het zover. Nog één week en dan ga ik naar Almere en hoop daar heel veel mensen te gaan ontmoeten. Gezellig een paar uurtjes bij elkaar zijn. Gezellig samen haken, koffie drinken en kletsen. Er is genoeg tijd om vragen te stellen en uitleg te krijgen als je dat nodig hebt. Natuurlijk is er ook tijd om te shoppen, al mijn pakketten zijn aanwezig die dag!

Op 26 november 2016 ging ik voor de laatste keer op pad om een workshop te geven. Het organiseren van Workshops en Meet & Greets is voor mij haast het mooiste dat er bestaat. Heerlijk onder de mensen, samen een gezellige tijd beleven. Ik houd ervan om een ander datgene te leren waar ik zelf zo ontzettend veel plezier aan beleef: haken! De ene keer is dit een nieuwe techniek, de andere keer het leren haken vanaf de eerste lossenlijn. Geweldig! Haken is voor mij zó een ontspannende bezigheid, het helpt me om mijn hoofd leeg te houden en het geeft me de mogelijkheden om mijn creativiteit naar buiten te laten komen.
Na 26 november bleef het stil, bewust en gepland. Op 16 januari van dit jaar werd ik geopereerd aan mijn oor en mocht een aantal weken niet autorijden. Van te voren was me verteld dat ik er rekening mee moest houden een maand uit de running te zijn. Alles kon meevallen, maar ook erg tegenvallen. Bij mij zat het ergens in het midden. Vooral in mensenmassa’s kon ik bijna niet horen en voelde me daar erg ongelukkig bij. Gelukkig gaat het inmiddels stukken beter.
Doordat ik toch niet veel anders kon, besteedde ik erg veel tijd aan het ontwerpen en haken van projecten voor in mijn boek. Dit ging goed en ik zag dat als ik in dit tempo doorging, ik al het haakwerk wel eens ruim voor de zomer af kon hebben. Daar ging ik voor en zo gebeurde het dat ik op 29 april de laatste steek afhechtte van het laatste project. Ik kon nu al mijn aandacht richten op het schrijven. Ook dit ging lekker vlot. De tekst zat natuurlijk al wel voor een groot gedeelte in mijn hoofd. Tijdens de vele haakuren had ik alle tijd om hierover na te denken. Ook stond er al een hoop op papier, of eigenlijk in mijn computer. Als je dan toewerkt naar het opsturen van het geheel, blijkt er toch nog wel veel te moet gebeuren. Op 15 mei stuurde ik alles naar de uitgever en kon ik even ademhalen.

In deze periode genoot ik van alle nieuwe dingen waar ik mee bezig was. Ik verveelde me geen seconde en mijn kamertje van 2 bij 3 meter is nooit te klein voor me geworden. Hier zijn al mijn haaknaalden, al mijn garen en hier staat mijn laptop. Deze kleine ruimte is mijn wereldje, het wereldje van Lossen & Vasten, een wereldje dat me erg vertrouwd is en waar ik zielsveel van houd.

Toch ging het weer kriebelen, ik kreeg zelfs weer heimwee. Ik wilde jullie weer gaan ontmoeten. Maar hoe? Tijd om een nieuwe workshop op te zetten had ik nog even niet en een reden voor Meet & Greets is er ook nog even niet.
Wat nu??
Ik sprak hierover met Caroline van Caro’s Atelier. Hier vandaan wordt ook mijn winkeltje, het winkeltje van Lossen & Vasten, gerund. Zij kwam met het idee om een “Lossen & Vasten Fan Dag” te organiseren. Hoe geweldig is dit? Op deze manier krijg ik de mogelijkheid om (hopelijk velen van) jullie weer te zien en samen gezellig wat tijd door te brengen.
Deze dag zal ik er natuurlijk zijn, maar ook neem ik zoveel mogelijk van mijn projecten mee. Er is tijd voor koffie, voor vragen, voor een gezellig kletspraatje en natuurlijk ook om te shoppen. Alle pakketten uit de shop zijn verkrijgbaar deze dag.

Natuurlijk hebben we ook een leuke actie bedacht. Bij besteding van €25,00 aan een pakket uit mijn winkeltje, krijg je een goed gevulde goodiebag cadeau. Natuurlijk weer in zo’n mooi roze tasje. Hierbij geldt wel dat op = op.
Ik ben alweer druk aan het stempelen geslagen. O, wat is het toch heerlijk om hier mee bezig te zijn!

2016-04-19 14.11.23

Ik heb er zó ontzettend veel zin in!! Het is lastig om nog een week te moeten wachten. Gelukkig ben ik nog heerlijk met mijn deken bezig. Ik hoop deze ook snel op de website te plaatsen.

2017-05-08 14.41.13

Vandaag over een week stap ik weer in mijn mooie rooie autootje en ga ik op pad. Op weg naar Almere, op weg naar jullie.

Natuurlijk rijd ik niet alleen, ik neem een hoop dames mee achterin. Zo gaat Joyce met me mee en ook Meina. Verder zijn Elvira, Merel, Aline en Fleur van de partij. Ik begin gewoon met inpakken woensdag en stop wanneer de kofferbak vol is. Volgens mij hebben we nog nooit met zoveel dames in ons karretje gezeten!

Hebben jullie al in de gaten dat ik er zin in heb?? Ik hoop van harte jullie ook en dat we samen een fantastische tijd zullen hebben!!!
Ik zie jullie op 25 mei! Toch??

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten!


 

Reacties

  1. Henriette Henriette

    Leuk Joke ik heb er ook zin in! Je kunt onderweg zingen "ik heb mijn wagen volgeladen met mooie dames"

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.