Haak mee met Caro’s Kerst CAL 2022!

Haak mee met Caro’s Kerst CAL 2022!

Haak jij mee? Vanaf 14 oktober werken we samen aan een geweldige kerstdeken. Het design is typisch kerst, maar op een subtiele en stijlvolle manier.

Nog iets meer dan twee maanden en dan is het alweer kerst. Voor ons het perfecte moment om iets nieuws te gaan doen: onze eigen CAL in kerstthema! De afgelopen jaren kwamen er regelmatig CAL’s bij Caro’s Atelier en allerlei andere leuke ontwerpers en merken voorbij op onze website. Maar een kerst editie met een compleet nieuw Caro’s Atelier ontwerp hebben we nog nooit gelanceerd. Het was dus hoog tijd om hier verandering in te brengen! Haak jij mee? Vanaf 14 oktober werken we samen aan een geweldige kerstdeken. Het design is typisch kerst, maar op een subtiele en stijlvolle manier. Hierdoor is het een echte woondeken die het hele jaar kan blijven liggen!



Wat is een CAL?

CAL’s, KAL’s en MAL’s, je ziet ze overal voorbij komen. Maar wat is het nu eigenlijk? CAL staat voor Crochet A Long, oftewel ‘haak mee’. Een haakpatroon wordt dan in verschillende delen vrijgegeven, bijvoorbeeld per week of per maand. Samen met andere hakers uit Nederland, of bij internationale CAL’s van over de hele wereld, werk je tegelijk aan hetzelfde deel van het patroon. Je kan dan gemakkelijk online tips en tricks uitwisselen en het is bovenal ontzettend gezellig! Naast CAL’s heb je natuurlijk ook KAL’s (Knit A Long/brei mee) en MAL’s (Make A Long/creëer mee). 

 

De Caro’s Kerst CAL 2022 start op 14 oktober en duurt acht weken. In die tijd krijg je elke week een deel van het patroon in je mailbox. Je kunt natuurlijk altijd lekker in je eigen tempo haken, maar als je elke week het nieuwste deel af hebt, is je heerlijke warme kerstdeken ruim voor de feestdagen klaar. 



Vijf verschillende kleurcombinaties

Je kunt de Caro’s Kerst CAL in vijf verschillende kleurencombinaties bestellen. Hierdoor zit er altijd wel een combinatie bij die goed past in jouw interieur. Als je je keuze hebt gemaakt, ontvang je al het garen dat je nodig hebt in de door jou gekozen kleuren in één pakket. De deken wordt gehaakt met Scheepjes Softfun van katoen en acryl en Scheepjes Twinkle dat een glitterfeffect heeft en bestaat uit katoen en polyester. 

Vrolijke kerst

In deze variant wordt felrood, bordeaux rood, okergeel, bruin, dennengroen en wit met elkaar gecombineerd. Dit zorgt voor een deken die er echt uitspringt!



 

Warme roze kerst

Hou je van roze? Dan zijn dit de kleuren voor jou! In deze variant maak je met de kleuren aubergine, lichtroze, wit, oudroze, paars en beige een geweldige deken.

 



 

Winterse kerst

Rustig en stijlvol. Deze winterse variant van de Caro’s Kerst CAL past in elk interieur. Je haakt hem met de kleuren lichtblauw, marineblauw, gebroken wit, donkerblauw, grijs en nachtblauw.

 



Olijfgroene kerst

Deze kleurstelling lijkt erg op de ‘Warme kerst’ variant, maar krijgt een heel eigen karakter door een andere kleur groen toe te voegen. De kleuren kersenrood, lichtgroen, okergeel, olijfgroen, grijs en gebroken wit worden hier gecombineerd. 

 



 

Warme kerst

Door de combinatie van okergeel, olijfgroen, kersenrood, grijs, gebroken wit en donkergroen krijg je het typische kerstgevoel met een moderne twist. Allemaal fijne warme kleuren die een boost geven aan je interieur. 

 

Koop hier het pakket in jouw favoriete kleurencombinatie!

Haak je Caro’s Kerst CAL liever met garen dat je nog in huis hebt? Alleen het patroon bestellen is ook mogelijk! Ook dan ontvang je elke week een deel van het patroon in je mailbox. Bestel het patroon hier



Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.