Een bericht vanuit het magazijn

  • Geplaatst op
  • 2
Een bericht vanuit het magazijn

Update vanuit het magazijn. Zo met de feestdagen voor de deur, is het altijd weer een uitdaging om het magazijn op orde te hebben. Zijn er genoeg dozen, is er genoeg tape, is er genoeg koffie, niet geheel onbelangrijk tijdens de komende weken.

Update vanuit het magazijn.

Zo met de feestdagen voor de deur, is het altijd weer een uitdaging om het magazijn op orde te hebben. Zijn er genoeg dozen, is er genoeg tape, is er genoeg koffie, niet geheel onbelangrijk tijdens de komende weken.

Het wordt weer een hele logistieke operatie. PostNL komt nog even extra rolcontainers brengen en wij gaan de weekend planning maken. Met PostNL is afgesproken dat er in deze feestelijke maand ook maandag bezorging is van uw pakket, met onze december actie “gratis bezorging boven de € 20,-“ hebben wij van het magazijn er weer een uitdaging bij gekregen. Dat houdt dus in dat we op zondag avond ook pakketten staan in te pakken. Altijd weer gezellig en Heel Holland Bakt is toch niet meer op de televisie, dus dat missen we ook niet.

 

In deze feestelijke maand is het met inkoop van wol en garen soms moeilijk plannen. Zo denk je, er staat genoeg, zo denk je, dit was dus niet genoeg. Zoals u bij ons gewend bent, staan de aantallen bollen, naalden etc. op de site vermeld. Ondanks onze telling (geloof me, we hebben  7000 artikelen moeten tellen, en dan gaat er wel eens wat mis..) kan het voorkomen dat het bestelde artikel toch niet op voorraad is. Onze excuses, we gaan het meteen voor u bestellen.
 

Zoals ik al eerder vertelde, hebben we nu ook maandag bezorging van de pakketten. De pakketten die door de brievenbus kunnen, worden wel op maandag verstuurd en worden dus in de  dagen erna afgeleverd. Onze brievenbus pakketten worden aangeboden door Van Straaten post in samenwerking met PostNL.
 

Alhoewel wij de afspraak hebben voor levering binnen de 24 uur, is het u misschien opgevallen, dat dit niet altijd gehaald wordt. In deze tijd van het jaar zijn brievenbus pakketten gemiddeld 2/3 dagen onderweg. We snappen dat dit heel vervelend is en onze partner voor de postbezorging, van Straaten post,  doet echt zijn uiterste best om dit te voorkomen, maar het is nu niet anders. Onze excuses daarvoor.
 

Om toch de zekerheid te hebben om uw pakket de volgende dag in huis te hebben (Onze accountmanager bij PostNL knijpt hem nu bij deze afspraak, nee zegt hij dan, we kunnen 98,8 % garanderen, dus nooit 100%, zeker niet in december.. haha), bieden wij nu ook aan aan om kleine pakketten te laten verzenden met de pakket dienst van PostNL. Met de pakketdienst van PostNL, is uw pakketje te volgen en kunt u zelf zien wanneer het bij u afgeleverd gaat worden.
 

Om het ook voor kleine brievenbus pakketten mogelijk te maken om met Track & Trace verzonden te worden, bieden wij tijdens deze feestelijke maand de mogelijkheid om hiervoor, tegen een geringe meerprijs, te kiezen.
 

Al met al, moet het helemaal goedkomen tijdens deze dagen. Wij hebben er zin in en zien graag uw bestelling uit de printer rollen.

 

Namens het magazijn team, wensen wij u alvast hele fijne feestdagen toe.


 

Reacties

  1. Rijkers Rijkers

    Dikke merci voor de supersnelle levering in België. Gisteren besteld vandaag geleverd. Sneller kan haast niet. Dikke pluim voor het magazijn ;)

  2. Joke Sijm Joke Sijm

    Jeetje,jullie hebben het er maar druk mee! Super leuk om te lezen!Fijn om ook eens de andere kant van het Wolletje te 'besnuffelen'. Kuzzzzzzzzzzzzzzzz van Joke Sijm.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.