Durable Baby Accessoires

  • Geplaatst op
  • Door Caroline Lucke
  • 0
Durable Baby Accessoires

Durable heeft nu een hele lijn met de allerleukste accessoires om babyspeelgoed te maken. Bijtringen, speenkoorden, wagenspanners, voor alles zijn er de leukste accessoires, in heel veel kleuren.

Sinds kort heeft Durable een zeer uitgebreide accessoires lijn in het assortiment opgenomen, speciaal voor het maken van babyspeelgoed.

 

Van een bijtring in de vorm van dierenpoten tot speenclips met leuke teksten, en van piepers voor in de knuffel tot aan kleine ringetjes om in babyspeelgoed te verwerken.

 

Wij hebben de proef op de som genomen aan naar aanleiding van een leuk patroon wat hier te vinden is, onze eigen bijtring gemaakt.

 

We gebruikten daarvoor de volgende materialen:

 

 

 

Met een klein uurtje haken en knutselen was de bijtring al klaar! Een superleuk kraamcadeautje voor als je weinig tijd hebt en toch iets origineels wilt geven.

 

We hebben het je gemakkelijk gemaakt, want als je hier klikt, kun je het complete pakket voor de bijtring bestellen. Je hebt dan de keuze uit deze roze variant, of de gele variant die in het patroon beschreven staat.

 

In het patroon staat ook heel duidelijk beschreven waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat de bijtring helemaal veilig is voor het gebruik bij de allerkleinsten. Lees dat goed door.

 

Heel veel plezier met het maken van je eigen bijtring!

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.