Dag 1 - Kerst 8-daagse 2017

  • Geplaatst op
  • Door Caroline Lucke
  • 0
Dag 1 -  Kerst 8-daagse 2017

Dag 1 starten we met 10% korting op alle Lang Yarns. Waar ga jij voor? De Mille Colori, de Merino + of toch liever een van de omega kleuren?

Vandaag hebben we 10% korting op alle Lang Yarns garens.

Het garen van Lang hebben wij enkele maanden geleden in ons assortiment opgenomen en het is nu al niet meer weg te denken.

 

Lang Yarns komt uit Zwitserland. Het garen wordt nog steeds vanuit de Zwitserse magazijnen verzonden.

 

150 jaar geleden is de eerste generatie Lang, Theodor Lang, gestart met het verwerken van katoen. Ook toen al werd het garen geëxporteerd naar Duitsland en Frankrijk.

 

Inmiddels staat de 6e generatie Lang aan het roer. Na 150 jaar is het nog steeds een familiebedrijf.

 

Een van de populairste Lang garens op dit moment is toch wel de viva. In combinatie met de Merino+ is de populaire #langetantesetje sjaal te maken. Een eenvoudige sjaal, maar door het gebruik van de verschillende garens een sjaal met een verrassend kleurverloop.

  

Wil je deze leuke sjaal ook maken? Bestel dan van beide kwaliteiten 3 bollen en vermeld in de opmerkingen dat je deze sjaal wilt maken.  Dan stoppen we het patroon erbij.

 

Daarnaast hebben natuurlijk ook de populaire Merino 120 in het assortiment, net als de young, de omega en de mille colori socks & lace. Natuurlijk ontbreekt ook de jawoll niet, wat in diverse soorten bij ons verkrijgbaar is.

 

Veel shopplezier vandaag en tot morgen!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.