De Wereld van Carolientje

De Wereld van Carolientje

Ontdek de wereld van Carolientje! Carolientje is de aankleedpop van Caro’s Atelier. Ze heeft al vele leuke kleding sets en haar garderobe blijft maar groeien.

Ontdek de Wereld van Carolientje

Carolientje is de aankleedpop van Caro’s Atelier. Ze heeft al vele leuke kleding sets en haar garderobe blijft maar groeien. Het patroon van Carolientje komt ook met een patroon voor een mooie tas. Zo kan zowel Carolientje als al haar kleertjes mee op alle avonturen. Carolientje krijgt haar unieke karakter van haar knotjes en lieve wimpertjes. Doordat ze geen (lachend) mondje heeft kunnen kindjes alle emoties die ze willen op haar projecteren. Dit maakt haar “one of a kind”. Het patroon (boekje) voor Carolientje kunt u hier vinden, het patroon (digitaal) kunt u hier vinden. Het pakket inclusief garen voor haar tas hier en er is ook een pakket voor Carolientje zonder tas, dit kunt u hier vinden. 

 

Sinds kort heeft Carolientje er ook een beste vriendje bij: Kareltje. Dit lieve jongetje kan natuurlijk net als Carolientje omgekleed worden in leuke outfits. Langzaam maar zeker krijgt ook hij een goed gevulde kledingkast.

 

Door te klikken op de foto’s in deze blog komt u op de juiste pagina terecht. 

 

Carolientje Outfits

Carolientje heeft zoveel mooie outfits! Natuurlijk hebben wij van al haar mooie outfits een pakket samengesteld zodat het gemakkelijk is om alle benodigdheden in huis te halen.
 

Carolientje patronen

Wist u dat we van alle outfits en de pop de patronen zowel digitaal als per boekje hebben? De leuke patronen zijn natuurlijk ook los beschikbaar zodat u eventueel zelf leuke kleurtjes kan uitzoeken waarin Carolientje kan stralen. 
 

Kareltje

Het beste vriendje van Carolientje kan natuurlijk niet in haar leven ontbreken. Het patroon voor Kareltje is inclusief stoere outfit. Maar ook zijn kledingkast zal maar blijven groeien! Hij wilt natuurlijk ook graag net zoveel mooie kleren als Carolientje.
 

Carolientje Accesoires

Carolientje heeft ook leuke accessoires voor de eigenaar/eigenaresse/maker/maakster. Zo zijn er leuke hangers voor in de kerstboom en voor pasen in de paastak (deze worden zelf gehaakt). Ook is er een leuke sleutelhanger van Carolientje, zo kan ze toch overal mee naar toe. Carolientje heeft ook een canvas tas waarop haar mooie illustratie pronkt, wellicht handig voor als haar mooie tas helemaal vol zit met kleertjes. Als laatste is er ook nog een flitsende klaparmband Carolientje, deze moet wel eerst zelf gehaakt worden maar daarna kan ze ook op deze manier overal mee naar toe. 

Reacties

 1. Wousje Blokhuis-Koelewijn Wousje Blokhuis-Koelewijn

  Carolientje is echt super leuk onze 3 jongste kleinkinderen zijn helemaal blij met haar. Ze zijn helemaal blij met alle leuke kleertjes

 2. Vicky Devoldere Vicky Devoldere

  Een kleine meid vroeg mij of ik een turnster kon haken. De sport outfit van Carolientje heb ik een beetje aangepast door er een korte broek van te maken en mijn man heeft met de 3d printer een brilletje geprint. Kleine meid dolenthousiast en Carolientje gaat echt overal mee naartoe.

  Antwoord Caro’s Atelier:
  Geweldig!!

 3. Jeannette Waenink Jeannette Waenink

  Geweldig, zo ontzettend leuk om te maken en wat zijn ze er blij mee.
  Ik heb alle patronen nu en ben nu benieuwd hoe Kareltje gaat worden..

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.